Peeter Oja pärast Eesti kaotust Saksamaale: hästi läks! (1)

Elu24
Copy
Peeter Oja nägi Oscarite uusi reegleid märgina terve mõistuse lahkumisest.
Peeter Oja nägi Oscarite uusi reegleid märgina terve mõistuse lahkumisest. Foto: Liis Treimann / Postimees

Eesti jalgpallikoondis mängis eile Euroopa meistrivõistluste valikmängu Mainzis Saksamaaga ning kaotas 8:0. Koomik Peeter Oja sõnas aga humoorikalt, et Eestil läks hästi.

Kuigi keegi jalgpallifännidest ei arvanud, et Eestil võib Saksamaa vastu võimalus olla, siis 8:0 tampimine tundub natuke palju.

Peeter Oja sõnas, et mängus läks hästi, aga ei tea, kas selle peale on edasi mõistlik raha kulutada.

«0 - 8! Hästi läks! Iseasi, kas peaks selle nimel raha kulutama. Võiks ju nagu Kert Kingo sitsida kodus ja vaikseltl võsa vahel, nii et keegi ei näe, omaette palli kõksida,» kirjutas Peeter Oja Facebooki.

Eesti-Saksamaa valikmäng
Eesti-Saksamaa valikmäng Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise kohtumine Saksamaa vastu kiskus kohe alguses eestlaste jaoks halvaks - 10. minutil viis Marco Reus Saksamaa juhtima ja 17. minutil suurendas Serge Gnabry Saksamaa eduseisu kahele väravale. 

Vaid kolm minutit pärast Gnabry väravat saatis Leon Groetzka sakslased juba 3:0 juhtima ning esimese poolaja lõpus suurendasid Ilkay Gündogan ning Reus Saksamaa edu juba viie värava peale. 

Teisel poolajal suutis Eesti küll alustada veidi aktiivsemalt ning Sergei Zenjov suutis kahel korral ka löögile saada, aga imeliselt mänginud Saksamaa võimalust ei jätnud: 62. minutil lõi Gnabry oma teise värava, 79. minutil viis Timo Werner Saksamaa 7:0 juhtima ning Leroy Sane vormistas 88. minutil lõppseisuks 8:0.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles