PILDID Saage tuttavaks: ajakiri Maxim valis just tema maailma kõige seksikamaks naiseks!

Elu24
Copy

Meestele mõeldud elustiili ajakiri Maxim valis 2019. aasta kõige seksikamaks naiseks modelli ja endise Miss Universumi Olivia Culpo (27).

«Ma olen alati vaadanud Maxim Hot 100 listi imetlusega,» tunnistas Culpo sotsiaalmeedias.

«Seal on alati olnud nii palju edukaid ja nutikaid naisi, kes on inspireerinud mind ja mu karjääri lugematutel viisidel,» lisas ta ja avaldas, et see tiitel tundub tema jaoks ikka veel ebareaalne.

27-aastane Olivia on modell ja näitleja. 2012. aastal sai temast Miss Universum ning ühtlasin on ta pärast1997. aastat esimene miss, kes tõi võidu Ameerika Ühendriikidele.

2010. aastal sõlmis ta lepingu Maggie, Inc. modelliagentuuriga ning 2017. aastal avas ta koos perega restorani Rhode Islandil.

Aastatel 2013-2015 deitis ta Nick Jonasega, seetõttu võib teda näha ka Jonase muusikavideos «Jealous».

Ta on deitinud ka sportlase Tim Tebowiga ning jalgpallur Danny Amendolaga. Amendolaga oli tal aastaid kokku-lahku suhe ning kui nad 2019. aastal lõplikult lahku läksid, kritiseeris jalgpallur naist avalikult.

Nimelt kritiseeris sportlane nii naise avalikku elustiili kui ka käitumist sotsiaalmeedias, millega Culpo väidetavalt Hollywoodis tähelepanu püüab ja raha teenib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles