GALERII Võitjad teada! Piilu sisse, millised näevad «Naabrist parem» korterid välja

Elu24
Copy

«Naabrist parem» 7. hooaeg  tõi ekraanile ajaloo suurima finaalsaate, kus auhinnafond oli enam kui 50 000 eurot. Pingelises finaalis väljusid võitjana värske abielupaar Kristel ja Hendrik. Vaata suurt galeriid osalejate korteritest!

Seekord asusid naabrid ehituslahingusse Veskimöldres ja unistuste kodudeks saamist ootavad lausa 115-ruutmeetrised ridaelamuboksid!

Kümne saate jooksul saadi valmis saada maalritöödega, vannitubade ja saunade ehituse, põrandate paigaldamise ja tubade sisustamisega. Auhinnas sisaldus kodu sissemakse ja kogu saate jooksul soetatud sisustus.

Võitjad Kristel ja Hendrik iseloomustavad end kui pidurit ja gaasi. See, kumb parajasti kiirendab ja kes pidurit tõmbab, sõltub aga olukorrast. Värske abielupaar on koos olnud juba 9 aastat, kuid pulmi peeti alles eelmisel suvel. «Mina abiellun, kas sinu või kellegi teisega!» teatas sel hetkel gaasiks olnud Kristel ja pidur-Hendrikul ei jäänudki muud üle.

Pärast ühist elu Pelgulinnas, paari aastat Austraalias ja nüüd Õismäel, on perekond Vesi jõudnud ühise unistuseni kolida loodusele lähemale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles