Video: Venemaal loodi spordiala, kus naised löövad üksteise tagumikke

Elu24
Copy
Venemaal loodi spordiala, kus naised löövad üksteise tagumikke
Venemaal loodi spordiala, kus naised löövad üksteise tagumikke Foto: Kuvatõmmis videost

Inimõiguste piiramise poolest tuntud Venemaa on veidral kombel sünnimaaks parasjagu seksikale spordialale, kus naised laksavad teineteist tagumiku peale seni kuni üks nendest ümber kukub.

Venelased olid varem loonud spordiala, kus mehed üksteisele kõrvakiire jagavad, kuid nüüd astuti sellest kiirelt samm edasi. Kui kõrvakiilude jagamine oli valus ja meelelahutuslik, siis naiste versioon samast spordist, kus naised üksteisele tagumikule lakse jagavad, just vastupidine - seksikas ja meelierutav.

Märtsis muutus video suurest, karvasest ja paksu kõhuga talumehest Vasili «Klimpist» Interneti äärmiselt populaarseks. Videos oli näha, kuidas Vasili võimas litakas tõi talle Siberis toimunud meeste kõrvakiilude meistrivõistlustel esikoha. Videot jagasid ka mitmed vabavõitlusega seotud olnud isikud, nende seas ka Joe Rogan, vahendas RT.

Nüüdseks on loodud võimsast ja brutaalsest spordialast ka naiste versioon - tagumiku laksude meistrivõistlused. Võistlustel astuvad teineteisele vastu aeroobika ja fitnessiga tegelevad naised, kelle eesmärgiks on vastasele jagada nii palju tagumiku lakse, et teine alla annab. 

Kuigi võib arvata, et tagumikule laksamine ei tundugi nii hull, siis need naised võtavad sporti väga tõsiselt. 

Reeglid on üllatavalt lihtsad: võistlejad, keda ühendab sarnane kirg trennitegemise vastu, löövad kordamööda teineteisele vastu tagumikku, testides sellega üksteise tuharate tugevust.

Võitja on see, kes esimesena suudab lüüa nii tugeva laksu, mis teisel tasakaalu paigast lööb, mille tulemusena nad, kas maha kukuvad või sammu ette astuvad. Erinevalt meeste versioonis, välditakse sellise resultaadiga üksteisele tõsiselt kahju tegemist.

Ühe sellise turniiri võitja on fitness-blogija Anastasia Zolotaya, kelle Instagrami lehel on mitmeid videoid karmidest treeningrutiinidest, mis kindlasti aitavad tal luua niivõrd võimsad tuharad, et peksule vastu panna ja võit võtta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

57 дней до лета? ⠀ Ловите короткую функциональную треню #sportnastya_training ?? очень повышает выносливость, а жопка станет более упругой на 2-3 занятие? ⠀ ▪️Делаем 4-5 кругов, смотрим по состоянию •приседания с прыжком х20 •махи на четвереньках по х15 на каждую ногу •тяга горизонтальная х20 •махи с резинкой х20 •наклоны в стороны на пресс х15 каждая сторона •бег на месте 30сек ⠀ Сохраняйте, лайкайте , комментируйте, в общем, поднимайте мне активность и ничего вам за это не будет? Отличного всем настроения)))) ⠀ #57днейдолета#долетаосталось#thailand#asia#train#video#bikini#vinevideo#moodoftheday#mood#phuket#booty#beauty#gym#bb#rakamakafit

A post shared by Я Настя Золотая ?? (@sportnastya) on

Turniir korraldati Jašankini karikal, kus sai näha meeste spordi veel ühte ekstreemset versiooni. Nimelt löövad osalejad teineteisele nii kaua vastu õlga, kuni keegi nendest alla annab. Laksude andmise järel pole sugugi üllatav, kui meestel õlad pärast punased on.

Pole sugugi üllatav, et tagumikule löömise meistrivõistluste videod on Internetis levima hakanud ja kui nende populaarsus peaks veelgi suurenema, siis äkki saab seda sporti tulevikus ka olümpiamängude kavas näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles