Ärajäänud Sweet Spoti asemel korraldatakse sadamas Spot On festival

Elu24
Copy
Sweet Spoti muusikafestival 2018.
Sweet Spoti muusikafestival 2018. Foto: Madis Sinivee

Kuigi Tallinnas Kultuurikatla hoovis toimuma pidanud festival Sweet Spot jääb ära, ei tasu muusikasõpradel kurvastada, kuna klubi Laev korraldab selle asemel oma minifestivali.

28.-29. juunini toimuma pidanud Sweet Spot alustas möödunud suvel suure pauguga, kuid sel esmaspäeval, vaid mõni nädal enne ürituse toimumist, teatati selle ärajäämisest.

«Sweet Spot on kõrgete standarditega festival ja me ei lepi millegi muuga. Kahjuks oli tänavuse festivali korraldamisega liiga palju probleeme, mis viisid otsuseni üritus ära jätta,» teatas korraldaja.

Loodus aga tühja kohta ei salli, nii et samadel päevadel leiab vaid mõnesaja meetri kaugusel aset Spot On festival, kus astuvad üles ka Sweet Spotil esinema pidanud Gram-Of-Fun ja Sander Mölder DJ-na. Veel esinevad Majorlilkween, Whogaux jpt. Üritus toimub Sadama tänaval klubis Laev.

Klubi Laev korraldab oma muusikafestivali.
Klubi Laev korraldab oma muusikafestivali. Foto: Facebook

«Sweet Spot võib küll ära jääda, kuid klubi Laeva pardale mahuvad kõik eksinud hinged, kes festivali järgi janunevad. Täidame selle tühimiku sinu sees ja festivalide kalendris ühe mõnusa Spot On minifestivaliga!» teatati ürituse Facebooki lehel.

Samuti Sweet Spotil esinema pidanud NOËP lubas ärajäänud festivali asemel korraldada oma kontserdi.

Sweet Spoti festivali korraldas Hardi Loog, kelle juhtimisel tüüris ka Pärnu Weekend Festival pankrotini. Loog üritas Sweet Spoti festivali korraldama pidanud ettevõtet mõne kuu eest maha müüa, kuid see ei õnnestunud lepingutingimuste täitmata jätmise tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles