Kas oleks mõeldav? Peeter Oja «soovib sulgeda Tartus Riia maantee täies ulatuses kuni Elvani» (2)

Elu24
Copy
Peeter Oja Postimehe Trehvunksil
Peeter Oja Postimehe Trehvunksil Foto: Sander Ilvest

«Nolani uue filmi tuules on Eesti vastu huvi tundnud ka teised Hollywoodi tegijad,» kirjutab oma Facebooki postituses koomik ja näitleja Peeter Oja (58).

«Omades sidemeid uurin. Kas oleks mõeldav? Sulgeda septembris, kuuks ajaks, Tallinnas Stockmanni ristist kuni Koseni Tartu maantee, Järve Selverist alates Pärnu maantee Sakuni. Järve Selverist alates Vana - Pärnu maantee ja Vabaduse puiestee kuni Saueni. Viljandi maantee alates Järve Selverist kuni Raplani. Peterburi maantee alates Sikupillist kuni Haljala ristini,» kirjutab Oja Facebookis.

«Peale selle sooviks sulgeda Tartus Riia maantee täies ulatuses kuni Elvani, Viljandi kesklinna ja Võru täielikult. Lisaks võiks sulgeda augustis Tallinna lennujaama, sadama ja Balti jaama.»

«Võimaluse korral sooviks Muhu saare inimestest tühjaks teha, kuid vaid juuli kuuks. Veel oleks plaanis värvida roosaks Haapsalu linnus ja õhkida Tallinna Lauluväljak ( seda filmitaks droonidelt),» lisab ta.

«Ja kui ei ole palju palutud, siis Matsalu rahvuspark võiks augustis ja septembris jääda linnuvabaks.»

«Kõik see tooks Eestisse sada miljonitt eurot. Ja muidugi ka võttejärgset turistide masse, kes imestaks, millised idioodid siin maal elavad. Edith Sepaga pole veel rääkinud, kuid arvan, et ta on päri. Ikkagi Big Deal!» lõpetab ta oma Facebooki postituse.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles