Saatuslik telefonikõne: Venemaa kõige seksikam pokkerimängija leiti vannist surnuna

Elu24
Copy

Venemaa kõige seksikamaks pokkerimängijaks tituleeritud Lilia Novikova (26) leiti oma kodust surnuna, kirjutab Limon.

26-aastane Lilia leiti vannitoast surnuna, kuna sai vette kukkunud telefonilt või mõnelt muult seadmelt surmava elektrilöögi.

Naine oli õnnetuse hetkel üksinda kodus.

Tüdruk leiti, kuna tema vanemad hakkasid muretsema, sest ei saanud teda telefonitsi kätte. Vanemad palusid tüdruku naabrilt, et too läheks ja kontrolliks tüdruku korterit.

Surma põhjuse väljaselgitamiseks viidi läbi ka mitmed ekspertiisid. Ühe ekspertiisi kohaselt suri naine elektrilöögi tagajärjel, teise ekspertiisi kohaselt kukkus naine elektrilöögi tagajärjel peaga vastu vannitoa põrandat ning suri saadud vigastustesse.

Lilia Novikova on lõpetanud maineka ülikooli inseneri erialal ning vaatamata sellele, et mitmed edukad ettevõtted kutsusid naist enda juurde tööle, keskendus ta siiski vaid pokkerimängule.

Vene võimud on ka varasemalt inimesi hoiatanud, et vooluvõrkudesse ühendatud nutitelefonide kasutamine vannitubades on ohtlik.

Elu24 kirjutas 2018. aasta detsembris, kuidas 15-aastane venelanna leiti oma vannitoast surnuna, kuna sai vette kukkunud telefonilt surmava elektrilöögi.

Enne seda leidis sarnane vahejuhtum aset ka Moskvas, kus 12-aastane Ksenja oli samuti oma telefoni vanni juurde laadima pannud. Tüdruku iPhone kukkus aga vette ning andis talle surmava elektrilöögi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles