Pildid ja video: populaarne juutuuber abiellus oma parima sõbra emaga... ja see pole veel kõik!

Elu24
Copy
David Dobrik 2019. aastal.
David Dobrik 2019. aastal. Foto: Scanpix/MPI/Capital Pictures / IS/MPI/Capital Pictures

Slovakkiast pärit juutuuber David Dobrik (22) abiellus mais oma parima sõbra Jason Nashi (46) emaga. Pärast kuu aega kestnud abielu teatas Dobrik, et paaril on käsil lahutus.

Juutuuber David Dobrik on tuntud on oma humoorikate tempude ja vempude poolest.

Hiljuti viskas ta tõelise vembu oma parimale sõbrale Jason Nashile ning abiellus tema ema Lorraine Nashiga.

«Mu sõber ütles mulle, et ma ei leia ealeski armastust ega abiellu. Seega ma lendasin ta ema juurde ning abiellusin temaga kohapeal. Nüüd on minu sõbrast saanud mu kasupoeg. Tõeline armastus võidab alati,» säutsus Dobrik sotsiaalmeedias.

Samuti jagas ta «pulmapeost» pilti ka oma Instagrami kontol. «Eile õhtul sai minust mu parima sõbra kasuisa, sest ma abiellusin tema emaga.»

«Ma olen selle võimaluse eest nii tänulik. Ma kohtlen sind kui oma last. Ma armastan sind, Jason, aga mine nüüd ja vii prügi välja, sest see haiseb elutoas,» kirjutas 22-aastane juutuuber pildiallkirjaks.

Mõned päevad tagasi teatas Dobrik aga, et paaril on käsil lahutus. «Pean kurbusega teatama, et mina ja Lorraine oleme otsustanud oma romantilisele suhtele lõpu teha.»

«Oleksime soovinud, et see uudis oleks tulnud meilt, aga mõistame, kui raske on meedial mitte asjade üle spekuleerida. Me nägime väga palju vaeva, et asjad jälle toimima panna,» kirjutas ta Instagramis.

Tagasi üles