Neliksuhtes olev naine: meie seksuaalne aktiivsus on pingevaba

Elu24
Copy
Nelik voodis. Pilt on illustratiivne.
Nelik voodis. Pilt on illustratiivne. Foto: Scanpix / Reuters

Ameeriklane Amelia Bambam (33) oli varasemalt 11 aastat abielus ühe mehega - sellest talle ei piisanud. Nüüd on naine korraga õnnelikus suhtes kahe mehe ja ühe naisega, vahendab Daily Star.

Amelia tunnistas 2016. aastal oma abikaasale, et soovib avatud suhet. Abikaasa nõustus ning nii kohtaski Amelia Tinderis 42-aastast Billyt.

«Sädemed lendasid, kui esimest korda Billiyt nägin,» kirjeldas Amelia, kes hakkas abielu kõrvalt mehega käima. Kõigele vaatamata, ei suutnud Amelia abikaasa kolmanda inimesega nende elus harjuda ning 11 aastat kestnud abielu purunes.

Amelia sõnul oli mehest lahkuminek raske, kuid tunnistab, et ei oleks suutnud monogaamses suhtes enam olla. «Õnneks oleme siiani head sõbrad ja hoolivad vanemad oma kahele lapsele,» rõõmustab Amelia.

Pärast lahutust jätkas Amelia suhet Billyga ning 2017. aastal liitus nendega Laurel (35). Naised kohtusid jalgpallimatšil ning paar nädalat hiljem tutvusid omavahel ka Laurel ja Billy. Algas kolmiksuhe, kus jagati ühte voodit ning oldi omavahel ka seksuaalses vahekorras.

Aasta hiljem kohtas Laurel 35-aastast Jeremyt. Laurel veetis palju aega oma uue mehega ning Amelia tundis ennast väja jäetuna. «Ma olin väga kade, kui Laurel uue kallima leidis,» tunnistas Amelia, kes pärast Jeremyga kohtamist aga koheselt mõistis, et mees on tore ja väga kena.

Nõnda sai kolmikust nelik ja Amelia sõnul on kõik nende polügaamses suhtes väga rahul. Naine tunnistas, et nad seksivad kõik neljakesti koos, aga Jeremy ja Billy omavahel intiimsed siiski ei ole. «Korraga kolme inimesega intiimne olla on täiesti naturaalne,» tõdeb Amelia, kes armastab kõiki oma kallimaid.

«Meie seksuaalne aktiivsus on pingevaba, sest võime olla koos ükskõik kellega oma nelikust,» lisab Amelia lõpetuseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles