Avaliku korra rikkumise eest kohtus käinud räppar Arop muutis nime

Elu24
Copy
Avaliku korra rikkumise eest kohtus käinud räppar Arop muutis nime
Avaliku korra rikkumise eest kohtus käinud räppar Arop muutis nime Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Räppar Uku Aropi süüdistatakse 2017. aastal klubikakluses osalemise eest. Nüüd on otsustanud muusik tagasi võtta enda eelmine esinejanimi Suur Papa.

Elu24 kirjutas eelmisel aastal, et klubis Hollywood läksid 30. detsembril 2017 väidetavalt kaklema räpparid Uku Arop ja Abraham ehk Lennart Lundve. Lisaks osales kakluses väidetavalt ka Aropi vend Christopher.

Aropi väitel sai tüli alguse Abrahami provotseerivast käitumisest. «Abrahami ebameeldiva käitumis- ja kõnemaneeri tõttu ütlesin talle korduvalt, et viimane oma juba jauramiseks muutunud solvamise lõpetaks,» rääkis räppar toona.

Lisaks süüdistas Arop, et Abraham jättis tahtlikult omapoolsetest ütlustest välja kolme erineva naise solvamise. «Lisaks minu ja teiste kaaskülastajate provotseerimise, oma kaaskonna ning aumehe julguse tunnistada, et ta pruukis liialt palju suud, mille eest teda hiljem ka löödi.» 

Abraham omakorda väitis toona Elu24le, et konflikt algas sellega, et teda löödi. «Kordan üle – mina ei teinud esimest lööki. Mina olin baarileti ääres üksinda, kui minu ümber tulid ründajad mitmekesi,» sõnas ta.

Selle palagani tõttu käis Arop 29. aprillil Harju maakohtus. 

Uku Arop kasutas Suure Papa nime 2016. aastani, mil võttis esinejanimena kasutusele perekonnanime. Täna ilmus tema aprillis ilmunud loole «Vikati Gäng» muusikavideo.

Uku Arop Harju maakohtus.
Uku Arop Harju maakohtus. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Elu24 pöördus Uku Aropi poole ja küsis, mis nimevahetuse taga on. 

«Arop oli projekt, mis näitas natukene minu teist külge... ja seda edukalt. Ma olen artist ja kunstnik ja seda ma tahtsingi näidata, et vahet pole, mis nime ma kannan, meest see ei muuda,» kommenteeris ta.

Lisaks on Aropil sõnum ka meie rahvasaadikutele. 

Uue singlis «Vikati Gäng» on sõnad: 

«Libiido tõuseb kevadel nagu vanama sinilill, kuid mul on iga kaabuga poliitikule minipill.»

Räppar ütles, et see on suunatud EKRE-le.

«Me ei salli rahvasaadikuid, kes oma ego ja suure suuga enda rinda täispuhuvad. Ja sellega ei aita nad kedagi meie riigis peale iseenda palga säilitamise. Meil on vaja liidreid, kes on isetud,» selgitas ta.

Uku selgitas, keda ta «meie» all silmas peab. «Neid, kes ei usu et Eestist rahvusriiki kunagi saab, sest senise pugemise varjus on nüüd silmakirjalik vanameestel meie päästjateks hakata. Meeste ego on hapraim asi maailmas ja selle tagajärjel ei pea terved inimesed, häbis, nende meeleheidet pealt vaatama,» ütles räppar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles