Pildid ja video: laulja Mariah Carey pettis miljardärist kihlatut taustatantsijaga

Elu24
Copy
Mariah Carey.
Mariah Carey. Foto: Scanpix/PA Wire/PA Images

Popdiiva Carey oli 2016. aastal kihlatud miljardäri James Packeriga (51). Nüüd on aga ilmavalgust näinud paljastavad pildid, mis laulja oma armukesele aastaid tagasi saatis, vahendab Daily Mail.

Carey saatis oma armukesele Bryan Tanakale (36) seksikaid pilte olles kihlatud miljardäriga. Fotodel, mis ilmavalgust nägid, on Carey'l seljas väikesed kuldsed bikiinid ja ühel fotol on naine täiesti alasti! 

Laulja palus seksika fotosessiooni jäädvustada oma assistentidel ja väidetavalt rohkem kui ühel korral. Kui Carey'le õhtul tehtud fotod järgmisel hommikul ei meeldinud, siis hakkas ta töötajate peale karjuma.

Kuid enne kihluse ametlikku lõppu tegi laulja oma sünnipäeval armukesele sületantsu. See kuum hetk on jäädvustatud ka videole. Afäärile viitab samuti üks Carey ja Tanaka ühine foto, kus paar mõnuleb mullivannis. Naise 10 miljonit dollarit (ligi 9 miljonit eurot - toim) maksev kihlasõrmus Packerilt on naisel veel sõrmes.

Carey kihlus lõppes 2016. aasta oktoobris ning praegu on ta õnnelikus suhtes oma tolleaegse armukesega. Laulja endine kihlatu nimetas aga oma suhet Carey'ga toksiliseks.

Vaata afäärile viitavaid pilte ja videot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles