Coldplay laulja Chris Martin läks lahku järjekordsest naisnäitlejast

Elu24
Copy
Coldplay laulja Chris Martin.
Coldplay laulja Chris Martin. Foto: Reuters/ScanPix

Bändist Coldplay tuntud muusik Chris Martin ja «Viiekümne halli varjundi» filmide staar Dakota Johnson läksid lahku.

42-aastane Martin on teatanud sõpradele, et lahkuminek toimus eelmisel kuul, vahendab The Sun. Paar oli koos olnud 20 kuud ning hiljuti ostis Martin Malibule 3,8 miljonit eurot maksva rannamaja, mida naisega jagada.

Kuulduste kohaselt oli paaril hiljuti juttu ka kihlusest, ent nagu nüüd selgub, jääb see plaan katki. Martini lähedased on üllatunud, et mees 29-aastasest näitlejannast lahku läks, kuna neil paistis kõik laabuvat ja nad nägid koos õnnelikud välja.

Viimati nähti Martinit ja Johnsonit koos mullu novembris Los Angeleses suširestoranis. Tollal ütles üks allikas, et suhe on tõsine ja tõenäoliselt panevad staarid leivad ühte kappi.

Chris Martin ja Dakota Johnson läksid lahku.
Chris Martin ja Dakota Johnson läksid lahku. Foto: SIPA/Scanpix

Märtsis esitas Martin lähenemiskeelu fännile, kes pidevalt tema ukse taha ilmus. Muusik ütles, et kardab enda, oma naise Dakota ja tütarde turvalisuse pärast. Martinil on eelmisest abielust filmistaar Gwyneth Paltrow'ga kaks tütart, 15-aastane Apple ja 13-aastane Moses. Paar läks lahku 2014. aastal.

Sellest ajast saati on Martin semminud ka Jennifer Lawrence'i ja Annabelle Wallisega, kes on mõlemad noored naisnäitlejad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles