Video: naismaadlejat matši ajal krabanud mees pääses karistuseta

Elu24
Copy
Naismaadleja Scarlett Bordeaux sattus meesfänni rünnaku ohvriks.
Naismaadleja Scarlett Bordeaux sattus meesfänni rünnaku ohvriks. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

28-aastane USA maadleja Scarlett Bordeaux sattus laupäeval ebameeldivasse olukorda, kui matši ajal krabas teda selja tagant meesfänn.

Aastatel 2014–2016 sõumaadluse liiga WWE jaoks maadelnud Bordeaux katsus Mehhikos Cancuni linnas rammu Lady Shaniga, kui intsident aset leidis, vahendab wrestlinginc.com.

Bordeaux toetas parasjagu vastu maadlusplatsi nööre, kui meesfänn ta kättpidi selja tagant kinni haaras ning enda poole kiskuma asus. Videolt on näha, et mees üritas naist ka käperdada, endal näol lai naeratus.

Maadleja pääses kiiresti vabaks ega saanud täpselt aru, mis juhtunud oli. «Kui ma oleks kohe aru saanud, mis toimus, oleksin ma hoopis teisiti reageerinud,» ütles Bordeaux pärast video nägemist.

Bordeaux, kes on varem öelnud, et kavatseb «maadlemise jälle seksikaks muuta», ütles, et olenemata riietest, mida ta kannab, pole kunagi õigustatud esinejat luba küsimata puudutada.

«Kui sa ei taha, et võõras sind tänaval krabama tuleks, ära õigusta maadleja käperdamist,» vastas Bordeaux Twitteris kriitikale, nagu oleks ta paljastavat riietust kandes juhtunus ise süüdi.

Pealtnägijate sõnul ei viidud meest pärast juhtunut saalist minema ning ilmselt ei järgne ta tegudele ka mingit karistust.

Vaata juhtunut videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles