Galerii: kuninganna Elizabeth II käis perega hobuste võiduajamisel

Elu24
Copy

Kuninganna Elizabeth II nautis koos lapselapse prints Williami ja tema abikaasa Kate'iga enda lemmiküritust - hobuste võiduajamist Ascoti areenil.

93-aastane monarh võttis Cambridge'i hertsogi ja hertsoginna Ascotile seltsilisteks kaasa eile, kui Accotis toimus kuulsa võiduajamise esimene päev, kirjutas The Sun.

Peale kuninganna enda, Williami ja Kate'i oli näha ka prints Charlesi, tema abikaasat Camillat, printsess Margareti, printsess Eugenie jt.

Kuninganna kirjutas avapäeva ametlikku programmi võiduajamise ajalugu meenutava seiga. «Ascotis algas võiduajamine üle 300 aasta tagasi ning kuigi selle ajaga on palju muutunud, on hobused siiamaani selle tähed, pakkudes oma ilu, elegantsi ja julgusega palju põnevat. 

Kuninglik Ascot tõmbab siiamaani ligi maailma parimaid hobuseid ja džokisid, ning on tõepoolest fantastiline tervitada võidusõitjaid üle terve maailma, tugev rahvusvaheline võistlus lisab veel enam põnevust ja huvi.»

Kuid William ja Kate ei ole seal vaid kuninganna külalistena. Hertsogi ja hertsoginna ülesandeks on üle anda võidutrofee King's Stand Stakesil. Tituleeritud näitleja Sir Derek Jacobi annab üle auhinnad Wolferton Stakesil.

Hobuste võiduajamine on ajalooliselt olnud üks selliseid kohti, mis meelitab ligi spordipanustajaid. Sama saab teha ka Ascoti ajal, kuid lisaks sellele ennustatakse ka kuninganna kübara värvi. William Hilli ennustusportaali järgi on tema kübar täna roosa.

William Hilli esimees Rupert Adams sõnas: «Kuninganna kübar on üks rahva lõbusaimaid ennustusi ning kuna vihma oodata ei ole, siis on kõige enam panuseid tehtud roosa peale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles