Video: politsei arvas, et leidis surnud väikelapse, kuid tõde oli midagi muud (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
New Yorgis Queensis Crocheroni pargis leiti nukk, keda peeti surnud väikelapseks
New Yorgis Queensis Crocheroni pargis leiti nukk, keda peeti surnud väikelapseks Foto: HANDOUT / NYPD/Scanpix

Ameerika Ühendriikides New Yorgis Queenisis Crocheroni pargis jalutanu leidis enda arvates surnud väikelapse ja ta teatas sellest politseile, mis kutsus parameedikud, kes kinnitasid, et tegemist on surnud lapsega.

Hiljem saabusid krimiuurijad  ja koroner, kellele jäid silma mõned nüansid, kaasa arvatud see, et leitul oli seljas beebi-body kirjaga «The Crawling Dead», teatab newyork.cbslocal.com.

«18. juulil kell 8.20 sündmuskohale läinud politseinikud leidsid liikumatuna olnud isiku, kes tundus olevat surnud väikelaps. Ta lebas pargimurul,» teatas New Yorgi politsei pressiesindaja Brian Magoolaghan.

Krimiuurijad ja koroner uurisid väidetavat last ning said lõpuks aru, et tegemist on nukuga, mis paistis surnuna, kuna seda oli vastavalt värvitud.

New Yorgi Queensi Crocheroni pargist leiti väidetav surnud väikelaps, kes hiljem osutus nukuks. Pildil politsei sündmuskohal
New Yorgi Queensi Crocheroni pargist leiti väidetav surnud väikelaps, kes hiljem osutus nukuks. Pildil politsei sündmuskohal Foto: twitter.com

«See leid oli ehmatav, kuid õnneks oli tegemist vaid nukuga, mis oli jäetud parki käidavasse kohta,» sõnas päästeameti pressiesindaja Frank Dwyer.

New Yorgi politsei uurib, kuidas kogenud politseinikud ja krimiuurijad said nukku pidada väikelapseks.

New Yorgi politsei anonüümne allikas sõnas, et politseinikud ostivad surmajuhtumite puhul teatud märke ja sel nukul olid need olemas.

New Yorgis Queensis Crocheroni pargis leiti nukk, keda peeti surnud väikelapseks
New Yorgis Queensis Crocheroni pargis leiti nukk, keda peeti surnud väikelapseks Foto: HANDOUT / NYPD/Scanpix

«Tuleb meeles pidada, et politseinikud ei ole koronerid ega kohtuarstid. Politseinike tööks on juhtumipaigas jälgede otsimine ja leidmine ning kõrvaliste isikute takistamine,» lisas allikas.

Politsei üritab jõuda jälile nuku parki pannule ning uurib, kas nukust politseile teatanu võib selle jandiga seotud olla. Veel ei ole selge, miks keegi politseile surnud lapse nalja pidi tegema.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles