Küllap mäletad sa seksisümbol Anna Nicole Smithi, aga kas tead ka, mis on saanud tema tütrest?

Elu24
Copy
Anna Nicole Smith.
Anna Nicole Smith. Foto: Scanpix / AP

USA modell, näitleja ja seksisümbol Anna Nicole Smith suri 2007. aastal vaid 39-aastaselt. Temast jäi maha tütar Dannielynn, kes oli toona kõigest viiekuune. Mis on tüdrukust saanud nüüdseks?

Dannielynn Hope Marshall Stern sündis 7. septembril 2006. aastal. Kohe pärast tüdruku sündi tekkisid vaidlused, kes on tüdruku bioloogiline isa.

Dannielynn Birkhead ajakirka «Us Weekly» esikaanel. 2008.
Dannielynn Birkhead ajakirka «Us Weekly» esikaanel. 2008. Foto: Scanpix / PLANET PHOTOS

Anna Nicole Smith ise väitis toona, et selleks on tema advokaadist elukaaslane Howard K. Stern. Sellegi poolest nõudis tema endine elukaaslane Larry Birkhead isadustesti tegemist. 

Lisaks «kandideeris» väikese Dannielynni isaks veel ka prints Frederick von Anhalt, kellel oli naisega väidetavalt kümneaastane suhe. Prints ise oli abielus Ungari päritolu Hollywoodi näitlejanna Zsa Zsa Gaboriga.

2007. aastal tõestas fotograaf Larry Birkhead isadustestiga, et tema on päriselt tüdruku isa. Pärast seda, kui ta mõisteti ka tüdruku eestkostjaks, muutist ta Dannielynni perekonna nime samuti Birkheadiks.

Larry Birkhead ja tütar Dannielynn 2013. aastal.
Larry Birkhead ja tütar Dannielynn 2013. aastal. Foto: Scanpix / AFP

Dannielynnil diagnoositi beebieas strabism (kõõrdsilmsus) ning kui ta oli pisut üle aasta vanune, tehti talle silmalihastele operatsioon, et seda korrigeerida. 

Dannielynn alustas varakult ka modellindusega. Kui ta oli kõigest 6-aastane, tegi ta kaasa Guess Kids reklaamikampaanias. Justnimelt rõivabrändi Guess legendaarne reklaaminägu oli omal ajal ka tema ema Anna Nicole Smith.

Dannielynn Birkhead tegi kaasa Guess Kids reklaamikampaanias.
Dannielynn Birkhead tegi kaasa Guess Kids reklaamikampaanias. Foto: Scanpix / REUTERS

2016. aastal rääkis tüdruku isa Larry telesaates «The Steve Harvey Show», et vaatamata avalikkuse suurele huvile, elab Dannielynn võrdlemisi tavalist elu. Samas tunnistas Larry, et vahel läheb ka raskeks. «Ma püüan ta elu hoida nii normaalsena, kui see minu võimuses on,» sõnas ta.

Väljaandele ET rääkis Larry aga, et on uhke, kui intelligentne tema tütar on. «Igaüks, kes temaga kokku puutub, räägib, kui särav ja arukas ta on ja kuidas ta jätab endast alati hea mulje.»

2019. aastal väisas ta Kentucky Derby ratsavõistlusi, kus avaldas austust oma varalahkunud emale ja kandis samasugust kübarat, nagu tema ema 2004. aastal samal üritusel kandis.
2019. aastal väisas ta Kentucky Derby ratsavõistlusi, kus avaldas austust oma varalahkunud emale ja kandis samasugust kübarat, nagu tema ema 2004. aastal samal üritusel kandis. Foto: Scanpix / AFP

Tänaseks päevaks on Dannielynn 12-aastane, käib tavakoolis ja on skaut. 2019. aastal väisas ta Kentucky Derby ratsavõistlusi, kus avaldas austust oma varalahkunud emale ja kandis samasugust kübarat, nagu tema ema 2004. aastal samal üritusel kandis.

Anna Nicole Smith ( 28. november 1967 – 8. veebruar 2007)

 Anna Nicole Smith 2005. aastal.
 Anna Nicole Smith 2005. aastal. Foto: Scanpix / AP

Anna kasvas üles Texases, ta visati keskkoolist välja. Anna abiellus 17-aastaselt, vahendab Vikipeedia.

Tema abielu endast 63 aastat vanema miljardärist ärimehe J. Howard Marshalliga ei leidnud ühiskonnas heakskiitu, sest arvati, et Anna abiellus 80. eluaastates mehega rahalistel eesmärkidel.

Anna ise aga eitas selliseid motiive. Pärast mehe surma algasid pikad kohtuprotsessid ärimehe vara jagamise asjus, kohtuasi jõudis viimaks isegi USA Ülemkohtusse, vahendab Vikipeedia.

Anna Nicole Smith ja J. Howard Marshall.
Anna Nicole Smith ja J. Howard Marshall. Foto: Mark Scott/Corbis / SCANPIX

Tuntuks sai ta siis, kui astus üles 1993. aastal Playboy kaanetüdrukuna. 

Ta osales ka mitmetes reklaamikampaaniates, näiteks oli ta Guessi rõivabrändi reklaaminägu. Ka juhtis ta omanimelist telesaadet «Anna Nicole Show».

Vikipeedia kirjutab ka, Anna Nicole Smith suri 2007. aastal mürgistuse tõttu, mille põhjustas retseptiravimite üledoos. Mõned kuud enne surma oli ta ajakirjanduse tulipunktis poeg Daniel Smithi surma tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles