Video: Lady Gaga asendas Bradley Cooperi uue, seekord abielus mehega!? (1)

Elu24
Copy
Lady Gaga 2019. aasta MET-galal.
Lady Gaga 2019. aasta MET-galal. Foto: Scanpix / Starmax/PA Images

Popstaar Lady Gaga (33), keda peetakse siiani Bradley Cooperi (44) ja Irina Shayki (33) lahkumineku põhjuseks, suudles laval abielumeest, vahendab InStyle. Kas nüüd on põhjust arvata, et laulja on leidnud endale uue silmarõõmu?

Lady Gaga ja Cooperi ümber tiirlevad salasuhte jutud alates 2018. aastal esilinastunud filmi «Täht on sündinud». Jutud said hoogu juurde ka sellest, et Lady Gaga katkestas nädal enne 24. veebruaril toimunud Oscari-galat kihluse oma kallima Christian Carinoga. 

Juuni alguses läksid Cooper ja Shayk ametlikult lahku.

Hiljuti suudles Lady Gaga oma Las Vegase šõu ajal trompetimängijat Brian Newmani (38), tekitades sellega oma fännide seas lahkarvamusi.

Paljude fännide arvates oli tegu ebasünnis ja mõned avaldasid suudluse kohta sotsiaalmeedias oma pahameelt. «Gaga, palun lõpeta, ta on abielus,» avaldas üks fänn oma arvamust.

Lady Gaga käitumist kommenteeris ka teine murelik fänn: «Ma tean, et nad on igavesti sõbrad olnud, aga jumal küll, ta on abielus!!! Gaga peaks paremini käituma.»

Samas astuti ka Lady Gaga kaitseks välja ja rõhutati, et mees suudles teda vastu ning see oli kõigest üks osa nende etteastest.

Lady Gaga ja Newman on ka varem šõu ajal publikule veidike enamat pakkunud. Juuni alguses sama lavašõu ajal tantsis Lady Gaga, eriti avara deolteega kleidis, Newmani ees vägagi sensuaalselt. Naine hõõrus ennast mehe vastu, ning tundus, et mõlemad nautisid etteastet täiel rinnal.

Kas kõik see viitab sellele, et Lady Gaga on leidnud endale uue silmarõõmu? Üks allikas siiski kinnitab, et nende vahel midagi. «Gaga on esineja, see oli mänguhimuline, ohutu osa tema etteastest,» kommenteeris anonüümne allikas. Lõpetuseks lisas ta kindlalt, et Lady Gaga ja Newmani vahel on erakordne sõprus, mis on kestnud aastaid.

Lady Gaga kommenteeris väidetavaid kuulujutte salasuhtest Bradley Cooperiga sarnaselt, öeldes, et nad on omavahel lihtsalt head sõbrad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles