Video: Briti juutuuberi toidupoest ostetud munast koorus tibu (2)

Elu24
Copy
Josh Pieters koos vutitibuga, kes koorus toidupoest ostetud munast.
Josh Pieters koos vutitibuga, kes koorus toidupoest ostetud munast. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Suurbritannias elav juutuuber Josh Pieters eksperimenteeris ideega, et toidupoest ostetud linnumunast võib kooruda tibu. Noormees soetas 55 linnumuna ja asetas need 21 päevaks inkubaatorisse. Eksperimendi lõpptulemus oli Pietersi jaoks väga uskumatu!

Pieters suhtus algselt oma eksperimenti skeptiliselt, sest toidupoest ostetud linnumunad ei tohiks kooruda. Sellegipoolest ostis juutuuber mitu karpi mune, millest enamik olid vutimunad, kuna väidetavalt kooruvad need kõige tõenäolisemalt.

Noormees asets kõik 55 muna kolmeks nädalaks inkubaatorisse ja jäi kannatlikult ootama. 21 päeva möödudes oli ühel munal märgata väikest pragu ning kaameramees kommenteeris optimistlikult, et kuulis tibu säutsumas.

Youtube'i video 2:45 minutil hakkasid noormehed mune inkubaatoris ümbertõstma ja said sealjuures suure üllatuse osaliseks. Üks vutimuna liigutas ning hakkas kooruma. Järgmise 25 minuti jooksul jälgis Pieters koos sõpradega pingsalt, kuidas toidupoest ostetud munast väljus väike põldvutt!

Video teises pooles pöördus Pieters asjatundja poole ning soetas kõik vajaliku vutitibu arenguks. Lõpetuseks kinnitas noor juutuuber, et saadab kosunud vuti kohalikku farmi oma edasist elu nautima.

Pieters jagas oma ligi miljoni jälgijaga ka teist videot, kus «Mehed mustas: globaalne oht» näitlejad Chris Hemsworth ja Tessa Thompson õnnesärgis sündinud vutiga kohtusid. Hemsworthil oli au anda toidupoest ostetud munast koorunud linnule ka nimi ning ta ristis vuti Chessaks. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles