Video: endine lapspruut Courtney Stodden jäi fännidele vahele laiduväärse tegevusega

Elu24
Copy
Courtney Stodden.
Courtney Stodden. Foto: Scanpix/Image Press Agency

Ameeriklane Courtney Stodden (24) jagas sotsiaalmeedias postitust, kus demonstreerib oma malbet lauluhäält. Osadele fännidele jäi aga ette rinnaka naise laiduväärne tegevus.

Stodden, kes on hiljuti oma blondid kiharad brünettide vastu vahetanud, istus diivanil ning laulis briti muusiku James Arthuri laulu «Say you won't let go». Neiu tunnistas, et ei saa sellest laulust vist kunagi üle. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I will never get over this song @jamesarthur23 ?

A post shared by Courtney Rx (@courtneyastodden) on

Paljud fännid kommenteerisid Stoddeni meeldivad lauluhäält ning muidugi kiideti ka naise kaunist välimust. Mõnele jäi aga silma suits naise näppude vahel, mis tekitas neis pahameelt

«Sa pead suitsetamise lõpetama enne, kui see ilus lauluhääl on kadunud,» teatas üks fänn rangelt. Teine lisas sarnase kommentaari, kus käskis samuti Stoddenil suitsetamine lõpetada.

Lisaks sellele arvasid mõned, et endine lapspruut suitsetas laulu lindistamise ajal kanepit. «Pruunide juustega kanepisuitsetaja - nii Los Angeles,» iroonitses üks kommenteerijatest.

Peale fännide pahameele pole endisel lapspruudil aga muretsemiseks põhjust, sest Californias, kus Stodden elab, legaliseeriti kanep aastal 1996. Alates 2016. aastast on Californias legaalne omada ja kasutada kuni 28 grammi marihuaanat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles