28-aastast eeslit pussitati, omanik kahtlustab gängirünnakut

Elu24
Copy
28-aastast eeslit nimega Bimbo pussitati.
28-aastast eeslit nimega Bimbo pussitati. Foto: SWNS/ScanPix

Inglismaal Londonis leiti reedel 28-aastane eesel Bimbo verisena külili lamamas. Omanik kahtlustab, et looma pussitati gängirünnakus.

Kagu-Londonis Elthami rajoonis leiti eesel Bimbo reedel pussitatuna, vahendab The Telegraph. Kuna Elthamis on olnud viimasel ajal mitu pussitamist ja omanik on näinud noori eeslite läheduses, kahtlustab ta, et juhtunu on seotud gängiriitusega. See tähendab, et gängiga liitumisel on noortele antud ülesandeks eeslit pussitada.

Kuigi eesel pääses esialgsest rünnakust eluga, on ta tekitatud vigastuse tõttu nakatunud laminiiti, mistõttu on oht, et loom tuleb magama panna.

Eesli noahaav.
Eesli noahaav. Foto: SWNS/ScanPix

Eesel Bimbo on mõnevõrra tuntud, kuna ta sõidutas 25 aastat lapsi ning on nüüd «pensionile jäänud». Eesel kuulub Lorayne Ahmetile, kelle isa Len Thorne korraldas rohkem kui 60 aastat Londonis Blackheathis eeslitega sõitmisi, kuni ta 2012. aastal suri. Seal elasid eeslid enam kui 180 sentimeetrit kõrge tara taga.

2012. aastal tuli eeslid aga Blackheathist Elthamisse ümber kolida, kuna toonane Londoni linnapea Boris Johnson otsustas samale kohale rajada Greenwitchi ratsakeskuse. Nüüd pole eeslitel enam nii kõrgeid tarasid, mistõttu pääsevad võõrad neile kergemini ligi.

Boris Johnson plaanib nüüd Briti peaministriks saada.
Boris Johnson plaanib nüüd Briti peaministriks saada. Foto: OLI SCARFF/AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles