Berit Sal-Saller sattus kentsakasse autoõnnetusse ja sai selle eest sõimata

Elu24
Copy
Berit Sal-Saller sattus autoõnnetusse.
Berit Sal-Saller sattus autoõnnetusse. Foto: SCANPIX

Muusik Hendrik Sal-Salleri abikaasa Berit Sal-Saller sattus neljapäeval kentsakasse autoõnnetusse, mille tagajärjel ta vene keeles läbi sõimati.

Berit Sal-Saller kirjeldas Facebookis neljapäeval aset leidnud seika, kui talle kesklinnas autoga sõiduteel foori taga rohelist tuld oodates külje pealt otsa tagurdati. Kuigi jutu järgi paistab, et õnnetuse põhjustas ettevaatamatu tagurdaja, arvas too vastupidist.

«Mingi tädi lendas sealt (autost – toim) välja ja selle asemel, et vabandada ja uurida, mis jama ta korraldas, pistis vene keeles röökima, et mida ma siis seisan oma autoga tema auto taga ja mingu ma eest ära, tal on kiire!» kirjeldas Sal-Saller juhtunut.

Sal-Saller selgitas «tädile» eesti keeles, et kõige pealt tuleb kahjud üle vaadata ja vajaduse korral politsei kutsuda. «Tädi eestikeelne sõnavara piirdus karjetega «Kus see auk? Kus see auk?» (häälda vene aktsendiga ja kiiresti, kõlab: «Kusseauk! Kusseauk!»), saadetuna venekeelsetest roppustest,» kirjutas Sal-Saller ja viskas nalja, et oleks tahtnud naisele anatoomia teemal loengu pidada. «Aga, noh, täiskasvanud inimene – peaks ise teadma, kus see auk on,» naljatles Sal-Saller.

Sal-Saller vastas avariitekitajale samaga. «Lõin siis kah oma venekeelse tumedama sõnavara letti, mille ehitustöömeestelt mitme aasta jooksul omandasin.»

Kui selgus, et avariist polnud tõesti autole ühtki jälge jäänud, lahkusid mõlemad sündmuspaigalt. «Me ei lahkunud sõpradena, aga oli ikkagi omamoodi huvitav kogemus!» kirjutas Sal-Saller lõpetuseks.

Hendrik ja Berit Sal-Saller
Hendrik ja Berit Sal-Saller Foto: Jelena Rudi/Hello!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles