Paul Neitsov purunenud suhtest Brigita Murutariga: ma ei ütleks, et kurb olen

Elu24
Copy
Paul Neitsov ja Brigita Murutar
Paul Neitsov ja Brigita Murutar Foto: Erakogu

Brigita Murutar ja Paul Neitsov tutvusid 5 aastat tagasi, mil mõlemad esinesid konkursil «Eesti laul». Kooselust sündis 2017. aasta oktoobris tütar. Paar läks esmalt lahku 2018. aasta lõpus, kuid selle aasta mais anti suhtele uus võimalus.

Nüüd kinnitas Neitsov Elu24'le, et nende suhe on lõppenud.

«Mis siin ikka rääkida, elu teeb korrektuurid ja nii on lihtsalt,» põhjendab Neitsov lahkuminekut lühidalt. 

Paar, kes kohtus 2014. aastal «Eesti laulu» konkursil, läks esmalt lahku eelmise aasta lõpus. Sellel aastal prooviti purunenud suhtele anda uus võimalus.

«Brigita soov oli uuesti proovida. Ütlesin, et jah, miks mitte proovida, aga siis nüüd natuke aega hiljem otsustas, et see ikkagi ei toimi,» kommenteerib Neitsov. 

Samas oli paari lahkuminek siiski üksmeelne. «Ma ei ütleks, et ma praegu kurb olen,» täpsustav Neitsov, «vana teada tõde, et midagi, mis on keeruline olnud, seda on väga raske taastada. Lihtsalt lapse pärast, see ei ole ilmselt mõistlik.»

Neitsov lisab, et ka lapsel on parem, kui vanemad on õnnelikud. Muusiku sõnul on nad siiani Murutariga teineteisest väga heal arvamusel ning nende vahel püsib austus ka pärast lahkuminekut.

Pärast suhte lõppu on Neitsovit märgatud ka Tinderis. «Ma ei kasuta seda äppi, et leida eluarmastust,» täpsustab Neitsov Tinderi kasutamist. «Kuna ma olen vaba mees, siis teen, mis tahan,» lisab ta lõpetuseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles