Pereema entusiastlik vibraatori arvustus: olen päris kindel, et kaotasin teadvuse (3)

Elu24
Copy
Pereema soetatud vibraator, mille kohta naine entusiastlikku arvustuse kirjutas.
Pereema soetatud vibraator, mille kohta naine entusiastlikku arvustuse kirjutas. Foto: Kuvatõmmis

Pereema ostis Amazoni internetipoest Tracy Dog brändi vibraatori. Naine oli ostust nii suures vaimustuses, et kirjutas entusiastliku ja vägagi detailse viietärnilise arvustuse, mis on praeguseks kogunud ligi 5000 reaktsiooni.

Naine, kelle kasutajanimi on Express7976, kirjutas selle aasta aprillis sisuka arvustuse Tracy Dog vibraatori kohta. Naine pani arvustuse pealkirjaks: «Ossa, lihtsalt... ossa.»

Ta alustab tunnistades, et luges paljusid arvustusi ning tal olid toote osas kõrged ootused. «Aga, kuna hind oli alla 50 dollari, ei oleks ma üllatunud, kui toode oleks lihtsalt tavapärane olnud,» kirjeldab pereema algselt. «Mõned mu sõbrad ostsid selle hiljuti ja rääkisid selle võimekusest. Nad hoiatasid, et ma peaks päeva vabaks võtma, palju vett jooma ja kindlasti venitus harjutusi tegema.»

Toode saabus naise koduuksele 2 päeva pärast tellimist, kuid vajas enne kasutust kaks ja pool tundi laadimist. Naine kirjeldab, kuidas ta kannatamatult ootas, samal ajal, kui lapsed koolis olid, et vibraatori tuluke põlema läheks.

Vibraatoril on 10 erinevat levelit ning 10 mustrit. Lisaks on sellel vaakumilaadne funktsioon, mida arvustuse kirjutanud ema ei osanud millegagi võrrelda. Samas oli ta valmis kõike proovima.

Naine jätkab kirjeldamist, kuidas ta vibraatorit esimest korda kasutas. Ta seletab lühidalt, et proovis erinevaid funktsioone ning vajutas lisaks ka vaakumi funktsioonile. «Vähemalt nii ma arvan, et ma tegin, sest ma olen päris kindel, et kaotasin teadvuse,» kirjeldab ema rahulolevalt. «Mu jalad kadusid alt nagu kitsel, kes minestas pärast ehmumist.»

Ekstaasis naine. Pilt on illustratiivne.
Ekstaasis naine. Pilt on illustratiivne. Foto: Caro/ScanPix

Suurest erutusest tingitult tahtis naine kähku vibraatorit väljalülitada, kuid valis kogemata võimsama funktsiooni. «Ma olen päris kindel, et ma hõljusin. See oli lõputu orgasm,» lisab naine üllatunult.

«Ma värisesin 5 minutit, kui ma oleks tahtnud, ma poleks voodistki üles saanud,» lisas vibraatori arvustaja. Ta täpsustas, et ta jäi uimaselt lage vaatama ning proovis meenutada, mis aastaga tegu oli. 

Pärast orgasmi selgus, et naine vigastas ka oma puusa ning selga. Ka neli tundi hiljem oli tal kõndimisega raskusi. «Ma ei venitanud piisavalt,» lisab naisterahvas humoorikalt.

Lõpetuseks jättis naine tulevastele vibraatori omanikele vajalikud juhtnöörid. «Jooge piisavalt vett, veenduge, et te ei pea ülejäänud päeva tegema tähtsaid otsuseid. Ning jumala pärast, venitage nagu hakkaks 500 meetri jooksuks valmistuma!» 

Hetkel on kõnealune vibraator Amazoni kodulehel otsas, kuid saabub taas müüki 18. juulil. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles