Pühapäeval teevad Stereos pannkooke tuntud Eesti mehed

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Mahmastol ja Anu Saagim Stereo perepäeval
Helen Mahmastol ja Anu Saagim Stereo perepäeval Foto: Stereo Lounge

Pühapäeval, 11. jaanuaril jätkub Stereo Lounge’i perepäeva traditsioon ning seekord on võim meeste käes.


Pannkooke asuvad võidu küpsetama JJ Street Company tantsukooli eestvedaja Joel Juht ning mitmeid kuulsaid artiste Eestisse toonud Sten-Erik Jantson. Laste suure lemmiku kunstnik Meru asemel hakkab lastega joonistama New Yorgis elav kunstnik Martin Saar.

Stereo pannkoogipühapäevadest  on saanud mõnus kogu pere traditsioon. Igal pühapäeval korraldatakse pannkookide küpsetamise võistlus, kus kaks avaliku elu persooni teevad oma salanippe kasutades huvitavaid ja maitsvaid pannkooke.

Kõik lapsed saavad kunstniku juhendamisel joonistada ning jäädvustada paberile kõik kiisud, kutsud ja muud toredad mõtted, mis neile pähe tulevad. Stereo suurtel ekraanidel jooksevad aga terve päeva multikad!

Põgene külma eest õdusasse Stereosse, kus igal pühapäeval saab tasuta maitsvaid magusaid pannkooke ja mõnusat meelelahutust kogu perele.

***

Martin Saar – proovides 16-aastaselt esimest korda õlivärve sai ta aru, et ta tahaks tõsisemalt kunstimaailmaga tutvuda. Pärast Kevade tänava kunstikooli viisid sammud kunstiakadeemia poole ning ta lõpetas selle graafilise disainerina.

«Mul oli õnne töötada kooli kõrvalt ja disainida Eesti postmark valentinipäevaks ja kogu uus Sangari sümboolika,» rääkis Martin. Pärast kooli lõpetamist otsustas ta vaadata, mis New Yorgis toimub ja on seal vahelduva eduga elanud 5 aastat.

«Mul on vedanud, et saan ennast elatada sellest, mida kõige rohkem armastan. Aastate jooksul olen läbi proovinud mitmeid kunstistiile ja -vorme. Hetkel on püsima jäänud akvarellid ja õli, » jutustas ta.

Inspiratsiooni saab kunstnik eelkõige lähedastest inimestest ja sõpradest. «Minu suurimaks eeskujuks võib lugeda Andy Warholi, kes muutis terve eelmise sajandi kunstimaailma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles