Video ja pildid: Justin Bieber käitus väga veidralt. Kas on põhjust muretsemiseks? (2)

Elu24
Copy

Kanadast pärit laulja Justin Bieber (25) külastas Beverly Hillsis kiirtoidukohta Dunkin' Donuts ja tellis paar jooki. Ootamise ajal hakkas aga popartist ebatavalisel moel ennast väristama. Tekib küsimus, kas Bieber tegi seda igavusest või on põhjust muretsemiseks?

Selle aasta veebruaris teatas people.com, et 25-aastasel popartistil on depressioon ning ta on seda ravimas. Allika sõnul tundis laulja ennast väsinult ning tal olid rasked ajad.

Ka Bieber ise rääkis avameelselt 3. mail Instagrami üles laetud postituses sellest, et tal on ärevushäired. Laulja tunnistas, et tal on olnud raskusi näha head ning hinnata teda armastavaid inimesi. Pigem on Bieber oma elus keskendunud negatiivsetele asjadele.

Bieber jätkas oma emotsionalses postituses, et: «jumal ei karda sinu valu ja katkist olekut, ta tervitab seda.» Laulja jätkas, et ei karda jumala ees näidata enda nõrgemat külge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Kuu hiljem, 10. juunil sai sotsiaalmeedias tähelepanu Bieberi Twitteri postitus, kus ta esitas väljakutse Tom Cruise'ile. Nimelt tahtis Bieber näitlejaga vabavõitluse ringis võidelda.

Fännid reageerisid postitusele erinevalt, kuid mõni arvas, et tegu oli siiski veidra naljaga Bieberi poolt.

Bieberi ebatavaline käitumine Dunkin' Donuts kiirtoidukohas teeb aga murelikuks, kas kanadalane ikka saab vajalikku ravi? Või käitus popartist nõnda paparatsode pärast ning pakkus neile lihtsalt šõud?

Vaata ja otsusta ise.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles