Matti Nykäneni lesk Pia müüb siit ilmast lahkunud mehe autot

Elu24
Copy
Matti Nykänen 2004. aastal.
Matti Nykänen 2004. aastal. Foto: SCANPIX

Soome endine tuntud suusahüppaja Matti Nykänen suri selle aasta veebruaris ning nüüd müüb lesk Pia Nykänen siit ilmast lahkunud mehe endist autot, vahendab iltalehti.fi.

Matti Nykänen ostis endale diiselmootoriga auto 2017. aastal. Tegu oli BMW 520'ga, ning heas seisus auto on müügis Tampere autokeskuses natuke alla 40 tuhande euro eest.

Nykäneni lesk Pia rääkis, et proovis seda esmalt ise müüa, kuid auto hind tegi asja raskeks. Autokeskus läks Nykäneni autole järgi mehe endisesse elukohta, kus Pia oli suusahüppaja autot siiani hoidnud.

Matti Nykänenile kuulunud BMW müügikuulutus.
Matti Nykänenile kuulunud BMW müügikuulutus. Foto: Kuvatõmmis

Auto on heas korras, sellel on hele nahksisustus ning kahe aastaga sõitis Nykänen maha umbes 90 tuhat kilomeetrit. Pia koristas aga auto väga põhjalikult ära kõigist isiklikest asjadest, eemaldades autovõtmete küljest koguni Nykänenile kuulunud võtmehoidja.

Autokaupluse sõnul ei ole nad endise autoomaniku isiksust saladuses hoidnud, kuid samas ei reklaami nad seda potentsiaalsele ostjale ka välja. Samas soovib autokauplus, et auto jõuaks selle inimese kätte, kes oskab hinnata Nykäneni elu.

Vaata kuulutust lähemalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles