Video: räppar ASAP Rocky on võetud Rootsis vahi alla tänaval toimunud kakluse tõttu

Elu24
Copy
ASAP Rocky.
ASAP Rocky. Foto: Yui Mok / PA Wire/PA Images/Scanpix

Ameerika räppar ASAP Rocky (30) peeti kaheks nädalaks Rootsis kinni, kuna mees sattus tänaval kaklusesse. Rocky advokaadi sõnul peeti räppar kinni, kuna arvati, et mees proovib põgeneda, vahendab nytimes.com.

Kaklusest, mis leidis aset eelmise nädala pühapäeval, sattus sotsiaalmeediasse video teisipäeval. Selle põhjal oli näha, kuidas räppar Rocky tõstab tänaval üles mehe ning viskab ta seejärel maha.

Samast päevast postitas räppar enda Instagrami samuti kaks videoklippi, kus oli näha, et teda ning tema seltskonda jälitasid kaks meest.

Ühes klipis on märgata, kuidas toimub väike rüselus Rocky turvamehe ja ühe jälitaja vahel. Selles olukorras lähevad katki jälitaja kõrvaklapid. Teises on kuulda, kuidas Rocky ning tema seltskond ütleb meestele korduvalt, et nad neid ei jälitaks.

«Me ei taha teiega kakelda,» ütleb Rocky videos. Räppar kirjutas Instagramis lisaks, et ta ei tunne noormehi ning ei soovi probleeme. «Ma olen süütu,» rõhutas Rocky.

Räppari advokaat Olsson Lilja kinnitas, et mees käitus enesekaitseks. 

Rootsi kohus tegi aga reedel otsuse, et ASAP Rocky peab kaheks nädalaks jääma Rootsis kinnipidamise keskusesse. Mehe advokaadi sõnul võeti antud otsus vastu, kuna kahtlustati, et Rocky võib proovida põgeneda.

Advokaadi sõnul oli kinnipidamine ebavajalik. «Muidugi tuleks maailma artist nagu Rocky tagasi Rootsi, kui tal oleks suvel või sügisel kohtuistung,» kommenteeris ta olukorda.

Hetkel on esialgne süüdistus esitatud kallaletungi eest, ning kohtuprotsess jätkub, kui prokurör leiab, et on leidnud uurimise käigus piisavalt asitõendeid.

Tegu on Rocky teise probleemiga tema Euroopa turnee ajal sel suvel. 28. juunil teatas mees Twitteris, et jätab turvalisuse tõttu ära esinemise Belgia linnas Lommel toimuval VestiVille festivalil. Mõni aeg pärast Rocky teadaannet tühistas Lommeli linnapea festivali, tundes muret turvalisuse pärast.

ASAP Rocky, kes on hetkel Euroope turneel, pidi kinnipidamise tõttu ära jätma kontserdi Londonis ja lisaks ka Iirimaal, Saksamaal ning mujal Euroopas.

Kaklust ja sellele eelnenud sõnelust saad vaadata videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles