Suurbritannia seksifestival toimub lastelaagri kõrval

Elu24
Copy
Seks. Pilt on illustratiivne.
Seks. Pilt on illustratiivne. Foto: Andriy Popov/PantherMedia / Andriy Popov/Scanpix

Sel nädalavahetusel toimub Suurbritannias seksifestival, kus ligi 700 huvilist astuvad omavahel vahekorda ning vahetavad üksteise partnereid. Kõik see toimub aga vähem kui 200 meetri kaugusel lastele korraldatavast skaudilaagrist, vahendab The Sun

Euroopa suurimast seksifestivalist, kus paarid vahetavad omavahel nii naisi kui mehi, võtab osa kuni 700 huvilist. Välifestivalil käivad paljud osalejad ringi alasti, üles on seatud orgiate ning erinevate seksiga seotud ettevõtmiste tegevusalad. 

Seksifestivalil toimub ka maadlus tarretises ning paljud teised täiskasvanutele mõeldud mängud. Kõik osalejad said saabudes kinkekoti, mis sisaldas libestit ning kondoome. Külastajate eelistusi märgistatakse erinevate käepaeladega, mis määravad ära huvid seoses naise- või mehevahetusega. 

Lisaks kõigele pakutakse festivalialal ka erinevaid fetiši demonstratsioone ning töötubasid.

Paaridele maksab tavapilet 280 eurot, luksuslikuma külastuse eest makstakse kuni 460 eurot. Üksikud naised, kes seksilaagrist osa võtavad, peavad tasuma kõigest 80, ning üksikud mehed 160 eurot.

Seksilaager, mis toimub Worcestershires, Suurbritannias.
Seksilaager, mis toimub Worcestershires, Suurbritannias. Foto: Tristan Potter / SWNS / Tristan Potter / SWNS

Toimumispaiga elanikud teeb aga murelikuks seksilaagri asukoht, mis on kõigest 180 meetri kaugusel skautidele korraldatud lastelaagrist, kus kõige nooremad osavõtjad on kõigest 6-aastased.

Seksilaager on lastele lausa nii lähedal, et sealsed tegevused ning sellest tulenevad hääled, on lastele kuulda.

«Vanemad lubavad oma lapsed süütule nädalavahetusele, kus erinevaid oskusi omandada. Neil ei ole aimugi, mis läheduses toimub,» ütles üks seksilaagri korraldajatest murelikult, lisades, et: «see on päris ebamugav ja piinlik kõigile, keda see puudutab». 

Seksifestivali toimumispaik avalikustati osalejatele kõigest 48 tundi enne selle toimumist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles