19-aastane instagrammer müüs «janustele» meestele suure raha eest oma vannivett (2)

Elu24
Copy
Belle Delphine müüb uuesti oma vannivett.
Belle Delphine müüb uuesti oma vannivett. Foto: Instagram/Belle Delphine

Instagrammer Belle Delphine andis oma 3,9 miljonile jälgijale võimaluse osta oma vannivett. Üks topsike maksis 30 dollarit ja naine müüs kogu laadungi ära kolme päevaga.

19-aastane Belle Delphine postitas teate oma kontole esmaspäeval, kirjutades, et müüb «JANUSTELE mänguritele» oma vannivett, vahendas Insider.

Belle Delphine on tuntud kostüümimängude ja ihu näitamise poolest ning teeb ahegao näogrimasse, mida mõnikord kasutatakse Jaapani anime ja manga pornograafias.

Belle vajutab seega kõikidele nuppudele, mis meessoost videomängude huvilistele meeldib. Ta on naine, ta on noor, ta on lapseliku välimusega, ta ei pelga ihu näidata, ta on anime ja manga fänn ning ta mängib videomänge. Loomulikult hakkavad noored mehed teda ihaldama.

Juunis sai naine palju rahvusvahelist tähelepanu, kui ütles oma jälgijatele, et ta teeb Pornhubi konto, kui tema pilt saab miljon meeldimist. Pilt sai loetud päevadega miljon meeldimist ning naine pidas sõna. Kuid seksuaalse sisuga videode asemel hakkas naine postimas veidraid videoid, kus ta mängib karvaste loomadega ning sööb rootsi juutuuberi PewDiePie pilti.

Belle Delphine otsustas siis uuesti oma fänne lõbustada ning varus neile topsidesse vett, mille nimetas «GamerGirl Bath Wateriks». Ta kirjutas toote juurde hoiatuse: «See vesi ei ole joomiseks ja seda peab kasutama vaid sentimentaalsetel eesmärkidel.»

Ta reklaamis toodet postitades Instagrami videoid, kui ta oli vannis, mängis veega ja lasi sellel üle kogu oma keha voolata. Belle reklaam toimis, sest naine müüs topsid ära kolme päevaga.

Ta kirjutas Twitterisse, et teda ennastki üllatas, et kõik vee ära müüs. Belle lubas kõikidele tellijatele vee võimalikult kiiresti kohale toimetada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

COMMENT ur problems and ill reply with advice !!

A post shared by Belle 19 (@belle.delphine) on

Kuigi paljudele vannivee müümine meeldis, siis leidsid teised, et 30 dollarit ühe topsi eest maksta on «kurb» ja «haletsusväärne».

«Kas me kõik ehk võiksime olla tsiviliseeritud ja seda mitte osta?» küsis üks Instagramis.

«Kui sa selle ostad, siis sa oled inimkonda alt vedanud,» kirjutas teine.

Kuid olid ka neid, kes Belle äriideed kiitsid. 

«Mul on selle tüdruku vastu suur austus,» kirjutati Twitterisse. «Ta teenib idiootide pealt raha. Parim viis raha teenida, võta see lollidelt ära, lase neil kõik oma raha selle rumaluse peale kulutada, palun!»

Belle Delphine ei avaldanud, kui palju ta vannivee müügist teenis, kuid lubas seda peagi uuesti teha. Tõenäoliselt jäi summa kümnetesse tuhandetesse dollaritesse.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles