Pildid: lauljanna Celine Dion on piitspeenikeseks jäänud!

Elu24
Copy

Lauljatar Celine Dioni (51) fännid kurdavad sotsiaalmeedias, et muusik on liiga peenikeseks jäänud, näeb «haige välja» ja «vajab ravi».

51-aastane lauljatar jäi hiljuti kõmupiltnike kaamerate ette Pariisi moenädalal, kus väisas Alexandre Vauthier Haute Couture mõesõud.

Lauljatar kandis austusavaldusena sõul ka Alexandre Vauthieri loomingut. Dion nägi küll tõeliselt moekas välja, ent samas hakkas silma ka tõsiasi, et ta on tõepoolest väga peenikeseks jäänud. 

Celine Dion Pariisi moenädalal, kus väisas Alexandre Vauthier Haute Couture mõesõud. 2019.
Celine Dion Pariisi moenädalal, kus väisas Alexandre Vauthier Haute Couture mõesõud. 2019. Foto: BDGFSP/Broadimage/Scanpix

Ka naise fännid on seda märganud. Mõne aja eest postitas Celine sotsiaalmeediasse pildi, mida fännid kommenteerisid üpris karmilt. «Ta on haige ja vajab abi. Kohutav!» kirjutati Instagramis.

«Ma armastan sind, aga sa oled liiga peenike!» kommenteeriti veel.

«Ma tõesti armastan Celine'i, aga ta näeb nii kohutavalt kõhn välja. Miks inimesed teesklevad, nagu nad ei näe seda? Kas fänniks olemine tähendab tõesti vaid seda, et ütled ainult «sa oled ilus»?» uuris veel kolmaski fänn.

Loomulikult kommenteerivad pilti ka need fännid, kes oma iidolit kaitsevad ja väidavad, et naine ongi looduse poolt nõnda peenikeseks loodud.

Teisalt pole see mitte esimene kord, mil inimesed lauljatari kehakaalu pärast mures on. Aprillis jagasid fännid samamoodi oma muret ning toona kommenteeris Celine ka teemat ise, väites, et tema suure kaalukaotuse taga on rohked tantsutrennid.

«Tantsimine on minu DNA-s olnud kogu mu elu. See on mu unelm. Ja see on nii raske! Ma võtan balletitunde neli korda nädalas,» avaldas ta väljaandele People toona.

«Inimesed kirjutavad: «Ta on palju kõhnem,», aga ma teen palju tööd. Mulle meeldib liikuda ja sellega kaasneb ka kaalulangus,» sõnas Celine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles