Video: mees masturbeeris rongis naise ees, kuid karmimalt võib saada karistada hoopis naine (3)

Inna-Katrin Hein
Copy
Prantslanna jäädvustas rongis teda ahistanud mehe, kuid ta võib saada karmimalt karistada kui see mees
Prantslanna jäädvustas rongis teda ahistanud mehe, kuid ta võib saada karmimalt karistada kui see mees Foto: twitter.com

Prantslanna jagas Twitteris videot, millel on näha rongis ta juures istunud meest masturbeerimas. Kuna naine ei hägustanud mehe nägu, võib seksuaalse ahistamise ohvriks langenud naine saada hoopis ise karmilt karistada.

Seksuaalse ahistamise ohvritega tegelev terapeut ja arvutiinsener, 37-aastane Natacha Bras sõitis rongiga tööasjus Pariisist Poitier’sse ning tema juurde istus üks mees hoolimata sellest, et vagunis oli palju vabu kohti, teatab observers.france24.com.

Prantslanna jäädvustas rongis teda ahistanud mehe, kuid ta võib saada karmimalt karistada kui ahistaja
Prantslanna jäädvustas rongis teda ahistanud mehe, kuid ta võib saada karmimalt karistada kui ahistaja Foto: twitter.com

Mees istus kohale, mis asus naise koha vastas ja nad said üksteisele otsa vaadata. Mees võttis oma suguelundi pükstest välja ja asus masturbeerima.

Naine jäädvustas selle, sest tema arvates oli see ainus viis, kuidas juhtunut tõestada ja ennast kaitsta. Prantslanna sõnul jätkus mehel tegevust rohkem kui üheks tunniks ning mees järgnes talle isegi siis, kui ta WCsse läks.

Natacha Bras jagas end rahuldanud mehe videot Twitteris, kus see sai lühikese ajaga 11 000 vaatamist.

Prantsuse rongifirma palus Bras'lt vabandust, et naise rongisõit oli ebameeldiv olnud ja nad soovitasid tal järgmisel korral, kui midagi sellist toimub, helistada raudteefirma hädanumbril, et nad saaksid rongi jaamas peatudes saata oma töötajad teda kaitsma ja häirija eemaldama. 

Prantslanna teatas oma tviidis, et tahab selle masturbeerija kohtusse kaevata, sest tema arvates võib see mees oma ahistavat käitumist jätkata ja veel kümneid naisi häirida.

Prantsuse meedia andmetel võib seksuaalset ahistamist kogenud naine saada karistada, kuna ta avalikustas ahistaja näo ja isiku.

Rongis end rahuldanud mees võib saada ühe aasta pikkuse vangistuse ja umbes 15 000 eurot trahvi. Prantsusmaal kehtib isikukaitse seadus, selle alusel saab kohus määrata Bras’le 45 000 eurot trahvi, kuna ta avaldas sotsiaalmeedias mehest video ilma mehelt luba küsimata ja mehe nägu hägustamata.

«Peaaegu tühjas rongis istus minu vastas mees, kes masturbeeris 1 tund ja 20 minutit. Jäädvustasin ta tegevuse ja mina võin saada karmimalt karistada kui see ahistaja. Kas see on normaalne?» küsis prantslanna tviidis.

Prantslanna jäädvustas, kuidas ta juures istunud mees end rahuldas
Prantslanna jäädvustas, kuidas ta juures istunud mees end rahuldas Foto: twitter.com
Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles