Pildid: Rootsi väike printsess Estelle käis koos vanematega Metallica kontserdil

Inna-Katrin Hein
Copy

Rootsi kroonprintsess Victoria, ta mees, prints Daniel ja nende seitsmeaastane tütar, printsess Estelle olid 9. juulil ansambli Metallica kontserdil Göteborgis.

Kuningliku pere liikmeid jäädvustati esinemispaiga, Ullevi staadioni ees, kui nad olid autost väljunud, teatab TT NEWS AGENCY.

Rootsi kroonprintsess Victoria, prints Daniel ja printsess Estelle külastasid Metallica kontserti
Rootsi kroonprintsess Victoria, prints Daniel ja printsess Estelle külastasid Metallica kontserti Foto: TT NEWS AGENCY/Jonas Lindstedt/Scanpix

Rootsi kuningliku pere pressiesindaja Margareta Thorgreni teatel olid Victoria, Daniel ja Estelle kontserdil kui tavalised külastajad ja tegemist ei olnud millegi ametlikuga.

«Nad ei plaaninud seda pikalt ette, vaid ostsid piletid mõni aeg enne kontserti. Estelle tahtis minna Metallica kontserdile, sest juba üsna väikesena oli ta selle ansambli fänn,» lisas pressiesindaja.

Thorgreni andmetel on väike printsess varem kohtunud Metallica liikmetega ning see kohtumine jäi mõlemale osapoolele eredalt meelde.

«Ta vanemad on pikaajalised Metallica fännid ja nad on teinud ka Estellest fänni. Neil oli taas võimas kontsertelamus,» jätkas pressiesindaja.

Metallica järgmised kontserdid on: 11.juulil Taanis Kopenhaagenis, 13. juulil Norras Trondheimis, 16. juulil Soomes Hämeenlinnas ja 18. juulil Eestis Tartus.

Kroonprintsess Victoria, ta tütar ja mees suundusid pärast Metallica kontserti tagasi Ölandile, kus on nende suvekodu.

14. juulil tähistab kroonprintsess Victoria Ölandil oma 42. sünnipäeva. Tegemist on avaliku sündmusega, kohalikud saavad printsessi õnnitlema tulla.

Möödunud sügisel kooliteed alustanud Estelle on oma ema järel Rootsi troonipärimises teisel kohal.

Metallica on Ameerika Ühendriikide heavy metal ansambel, mis esmakordselt tuli kokku 1981.

Praegu kuuluvad bändi selle kaks asutajaliiget, laulja ja kitarrist James Hetfield ja trummar Lars Ulrich, kuid ka kitarrist Kirk Hammett ja basskitarrist Robert Trujillo.

Rootsi kroonprintsess Victoria, prints Daniel ja printsess Estelle külastasid Metallica kontserti. Pildil esinemas James Hetfield
Rootsi kroonprintsess Victoria, prints Daniel ja printsess Estelle külastasid Metallica kontserti. Pildil esinemas James Hetfield Foto: TT NEWS AGENCY/Jonas Lindstedt/Scanpix
Rootsi kroonprintsess Victoria, prints Daniel ja printsess Estelle külastasid Metallica kontserti. Pildil esinemas Metallica Kirk Hammet ja Robert Trujillo
Rootsi kroonprintsess Victoria, prints Daniel ja printsess Estelle külastasid Metallica kontserti. Pildil esinemas Metallica Kirk Hammet ja Robert Trujillo Foto: TT NEWS AGENCY/Jonas Lindstedt/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles