Vene vanamammi tappis 8-aastase naabritüdruku, kes talle närvidele käis (1)

Elu24
Copy
Väike tüdruk Habarovski linnas üleujutuse ajal. Pilt on illustreeriv.
Väike tüdruk Habarovski linnas üleujutuse ajal. Pilt on illustreeriv. Foto: Sputnik/Scanpix

Veebruaris kinni peetud 80-aastane venelanna tunnistas end süüdi kolme inimese mõrvas.

Venemaa idaosas Habarovski linnas peeti veebruaris kinni pensioniealine Sofia Žukova, keda kahtlustati 52-aastase tänavakoristaja Vassili Šljahtitši tapmises ja tükeldamises, vahendab news-r.ru. Nüüd on naine ennast süüdi tunnistanud.

Ukrainast pärit mehe siseorganid leiti Žukova külmkapist ning politsei kahtlustab, et naine sõi oma ohvreid. Luud viskas naine minema. Samuti leiti korterist plastkottides kehaosi, verd, nuge ja saage.

Politsei hakkas asja uurima, kui tänavu 30. jaanuaril avastasid kortermaja lähedal mänginud lapsed mehe mahalõigatud käe. Kuna Šljahtitš üüris Žukovalt korterit, ei läinud politseil kaua, et kahtlusalune leida.

Varem lihunikuna töötanud Žukova tunnistas üles veel kaks mõrva.

2005. aasta 14. detsembril läks samuti Habarovskis kaduma 8-aastane tüdruk, kes leiti paar päeva hiljem surnuna. Varasemast oli teada, et laps helistas fonoluku kaudu Žukova korterisse ning kadus seejärel.

Žukova tunnistas nüüd, et tappis naabritüdruku, kuna laps «käis talle närvidele», sest mängis ja jooksis ringi.

2013. aastal pakkus Žukova ulualust sõbrannale, kes oli äsja oma korteri maha müünud. Naine kadus jäljetult. Žukova korterist leiti naise pass, aga politsei ei osanud teda siis mõrvas kahtlustada. Nüüd tunnistas vanaproua end ka selles süüdi.

Žukovat kahtlustatakse veel neljas lahendamata mõrvas, mis on Habarovskis toime pandud.

Naabrite sõnul oli Žukova korterist keskööni kuulda tugevaid lööke, nagu kasutaks keegi kirvest. Samuti olid naabrid kurtnud, et pensionär piinab kasse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles