Pildid ja video: kas Meghan ja Catherine on sõjakirve maha matnud? Nad veetsid koos aega, kohal olid ka lapsed

Inna-Katrin Hein
Copy

Briti Sussexi hertsoginna Meghan ja Cambridge’i hertsoginna Catherine on vist sõjakirve maha matnud, sest neid oli koos näha oma meeste, prints Harry ja prints Williami polomängu vaatamas.

Kõmufotograafid jäädvustasid, kuidas Meghan oli poeg Archiega ning Catherine oli prints George’i, printsess Charlotte’i ja prints Louis’ga 10. juulil  Berkshire’is Wokinghamis Billingbeari poloklubis heategevuslikul polosündmusel, teatab dailymail.co.uk. 

Meghan, kes kandis khakivärvi laia suvekleiti, hoidis 6. mail sündunud poega süles, pannes lapse näole aegajalt päikesekreemi. 

Punases lillelises kleidis Catherine jälgis, kuidas ta kaks vanemat last, George ja Charlotte jalgpalli lõid. Üheaastane prints Louis oli tema lähedal.

Hertsoginna Meghan poja Archiega ja hertsoginna Catherine
Hertsoginna Meghan poja Archiega ja hertsoginna Catherine Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Prints Harry meeskond sai polomatšil võidu ning pärast võitu tuli ta ja suudles oma naist.

Prints Harry, hertsoginna Meghan ja nende poeg Archie
Prints Harry, hertsoginna Meghan ja nende poeg Archie Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Prints Harry ja hertsoginna Meghani poeg ristiti 6. juulil Windsori lossi erakabelis, kus oli kohas vaid 25 pereliiget.

Briti meedia on juba mõnda aega kirjutanud, et prints Harry ja ta naine Meghan ei saa läbi prints Williami ja tema naise Catherine’iga.

Kritiseeriti, et Archie ristimisfotol olid prints William ja hertsoginna Catherine olnud hapu näoga ja tahtnud nagu põgeneda.

Archie Harrison Mountbatten-Windsori ristimisfoto: diivanil istuvad prints Harry, Sussexi hertsoginna Meghan ja nende poeg Archie Harrison, kes on oma ema süles. Ees istuvad veel hertsoginna Camilla (vasakul) ja hertsoginna Catherine. Tagareas vasakult on prints Charles, Doria Ragland, Lady Jane Fellowes, Lady Sarah McCorquodale ja prints William
Archie Harrison Mountbatten-Windsori ristimisfoto: diivanil istuvad prints Harry, Sussexi hertsoginna Meghan ja nende poeg Archie Harrison, kes on oma ema süles. Ees istuvad veel hertsoginna Camilla (vasakul) ja hertsoginna Catherine. Tagareas vasakult on prints Charles, Doria Ragland, Lady Jane Fellowes, Lady Sarah McCorquodale ja prints William Foto: EPA/Scanpix

Nüüdne polomäng aga näitas, et kahe paari vahel ei ole vist enam vihavaenu ja nad saavad hästi läbi.

Hertsoginna Catherine ja hertsoginna Meghan
Hertsoginna Catherine ja hertsoginna Meghan Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles