Tallinnas jälle üks klubi vähem: U3 Kontsertklubi paneb uksed kinni

Elu24
Copy
U3 kontsertklubi.
U3 kontsertklubi. Foto: Madis Sinivee/Eesti Meedia/Scanpix Baltics

Klubipidaja Richard Mägar andis täna Faccebooki vahendusel teada, et U3 Kontsertklubi sulgeb uksed. «Tunnistan isegi, et see sõit jäi lühikeseks, kuid nii see on. Kas tuleb midagi uut kuhugi mujale, ei tea, eks näeb,» kommenteerib ta. 

Mägar kirjutab sotsiaalmeedias, et U3 Kontsertklubi lõpetab poolte kokkuleppel tegevuse ning sügisest enam ei jätka. «Tunnistan isegi, et see sõit ja lühikeseks, kuid nii on. Kas tuleb midagi uut kuhugi mujale, ei tea, eks näeb,» lisab ta.

«Ühe põhjusena võib kindlalt välja tuua juba teiste korraldajate avalikult väljaöeldud tõdemuse - sündmusi/kontserte jms on liiga palju ning inimesi ei jagu igale poole.»

«Samuti, kui palju on meil Eestis kollektiive, muusikuid, kes 300-400 inimest järjepanu saali toovad?» kirjutab Mägar ning lisab, et tegelikult oli tal teisigi põhjuseid, miks just nii läks.

Noor klubipidaja soovib teistele klubidele siiski edu ja jõudu ning lisab: «Põhimõtteliselt olen nüüdsest ka vaba hing tööturul. Nii et kui midagi põnevat on pakkuda korraldamisel, meediatöös, turundamisel - let me know! (Andke mulle teada - ingl k, toim)». 

Richard Mägari Facebooki postitus: U3 Kontsertklubi sulgeb uksed.
Richard Mägari Facebooki postitus: U3 Kontsertklubi sulgeb uksed. Foto: Facebook.com/Richard Mägar
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles