Vene koolitüdruk müüs 5000 dollari eest oma süütust, aga oleks napilt muustki ilma jäänud (5)

Elu24
Copy
Vene koolitüdruk Vika võinuks sattuda inimkaubitseja ohvriks.
Vene koolitüdruk Vika võinuks sattuda inimkaubitseja ohvriks. Foto: Kuvatõmmis sotsiaalmeediast

16-aastane vene koolitüdruk müüs internetis 5000 dollari ehk ca 4440 euro eest oma süütust, kuid oleks kaotanud ka vabaduse, kui politsei sekkunud poleks.

Tšuvaššiast pärit 16-aastane Vika, 11. klassi õpilane, tutvus sotsiaalmeedias Juriga, kes rääkis talle, et tunneb meest, kes võib maksta 5000 dollarit, et võtta tüdruku süütus, vahendab kohalik väljaanne Komsomolskaja Pravda. Juri lubas, et pakkumine on tüdruku jaoks turvaline.

Vika oli nõus ning reisis Moskvasse, kus Juri abimees, Usbekistanis sündinud 32-aastane Said, oli väidetavalt kokku leppinud kohtumise ärimehega, kellest pidanuks saama tüdruku esimene seksuaalpartner. Tegelikult plaanis Said tüdruku ärimehele seksiorjaks müüa.

Kohtumisel ärimehega nõudis Said tüdruku eest pool miljonit rubla ehk natuke üle 7000 euro. Mida ta aga ei teadnud, oli see, et väidetav ärimees oli hoopis salapolitseinik, kes inimkaubitseja kinni nabis. Politsei teatel ei plaaninud Said teenitud rahast midagi tüdrukule anda.

Tüdruk viidi politseijaoskonda ning hiljem raviasutusse, kus temaga suhtlesid psühholoogid. Vika tunnistas, et oli varjanud süütuse müümise plaani ema ja ülejäänud pere eest. Sõprade väitel peedi Vikat koolis alati kõige ilusamaks tüdrukuks.

Saidi süüdistatakse inimkaubitsemises, tema kaasosaline Juri on endiselt vabaduses.

New York Post kirjutas mullu veebruaris, et süütuse müümine on Venemaal tüdrukute ja noorte naiste seas popp võimalus kiiresti raha teenida. Süütuse eest saab küsida tuhandeid dollareid ning võimalik on leida jõukas kaaslane ka pikemaks ajaks.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles