Video: 22-aastane Julius kehastus 70-aastaseks meheks, et pääseda muusikafestivalile tasuta

Inna-Katrin Hein
Copy
22-aastane Julius kehastus 70-aastaseks meheks, et pääseda tasuta Ruisrock festivalile
22-aastane Julius kehastus 70-aastaseks meheks, et pääseda tasuta Ruisrock festivalile Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Soomes toimus 5. – 8. juulini iga-aastane rokkfestival Ruisrock, kuhu üks noormees pääses tasuta, kuna kehastus eakaks meheks.

22-aastane Julius tegi video, millel näitab, kuidas temast 70-aastane saab ja kuidas festivali turvakontroll ta läbi lubab, kirjutab iltasanomat.fi.

69-aastased ja vanemad pääsesid Soome edelarannikul Turus Ruissalo rahvuspargis toimunud Ruisrockile tasuta.

Noore soomlase teatel ta plaan saada tasuta festivalile õnnestus, kuid tal oli igaks juhuks ka kolme päeva festivalipass ostetud, kui midagi oleks viltu läinud, sest ta ei tahtnud kontsertidest ilma jääda.

Julius ei ole esimene, kes nutikalt maskeerununa üritas festivalile minna. Paar aastat tagasi maskeerus üks mees pardiks ja ta üritas ujuda Ruissalos asuvale festivalialale. Ta saadi kätte ja kontserdile ei pääsenud.

Ruisrocki pressiesindaja Aida Räihälä kommenteeris, et igal aastal on neid, kes tahavad festivalile tasuta sisse saada ning on ka neid, kellel see õnnestub.

Ta lisas, et 22-aastase Juliuse tembu järgselt kindlasti karmistatakse selle festivali turvareegleid.

22-aastane Julius kehastus 70-aastaseks meheks, et pääseda tasuta Ruisrock festivalile
22-aastane Julius kehastus 70-aastaseks meheks, et pääseda tasuta Ruisrock festivalile Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Sel aastal pääsevad Soome seeniorid alates 69. eluaastast esmakordselt Weekend festivalile tasuta. See muusikafestival toimub Helsingis Suvilahtis. Sinna saavad tasuta ka alla 10-aastased lapsed, kes on koos vanematega.

Weekend festivali pressiesindaja Tomi Lindblom sõnas, et nad on Ruisrockil toimunust teadlikud ja uurivad külastajaid korralikult.

«Lugesin selle tembu kohta ja minu arvates oli see lõbus. See mees tegi sissepääsemise katse, mis õnnestus, kuid samas olid tal piletid olemas,» nentis pressiesindaja.

Lindblom lisas, et ta ei soovita teistel noortel Juliuse tempu järgi teha, sest see vaid raiskab turvateenistuse aega ja takistab festivalile jõudmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles