13 000 eestlast ütles oma sõna: nemad on 20 kõige ilusamat naist Eestis

Elu24
Copy
Nemad on kõige ilusamad naised Eestis.
Nemad on kõige ilusamad naised Eestis. Foto: Caro / Sorge / Scanpix

Elu24 kuulutas eelmisel reedel välja küsitluse, et välja selgitada, kes on Eesti kõige ilusamad naised. Pärast nädal aega kestnud hääletust on tulemused kokku löödud ja kõige ilusamad naised teada.

Elu24 otsustas välja uurida, kes on Eesti kõige ilusamad naised, kuna teadlased selgitasid sotsiaalmeedia postitusi kasutades välja 50 kõige ilusamate inimestega riiki. Eestit nende hulgas ei olnud. 

Selle järel korraldas Elu24 oma küsitluse, et näha, keda eestlased kõige ilusamateks naisteks peavad. Nädala jooksul osales hääletuses tuhandeid inimesi ja kokku anti 13 252 häält. Need jagunesid ära 40 kandidaadi vahel, keda Elu24 toimetus ise välja pakkus, ja keda rahva ise pakkus.

Nemad on 20 kõige ilusamat naist Eestis ...

Ülekaaluka võidu sai ainsana tuhande punkti piiri ületanud laulja Liis Lemsalu. Tema järel tuli teisena kiiruisutaja Saskia Alusalu ning esikolmiku lõpetas lauljanna Ines.

Vaata, kes veel esimese 20 hulka tulid.

1. LIIS LEMSALU (1144 häält)

Liis Lemsalu.
Liis Lemsalu. Foto: Erakogu

2. SASKIA ALUSALU (829) 

Saskia Alusalu.
Saskia Alusalu. Foto: Erakogu

3. EDA-INES ETTI (827)

Eda-Ines Etti.
Eda-Ines Etti. Foto: AFP / Scanpix

4. GRETE KLEIN (734)

Grete Klein.
Grete Klein. Foto: Sander Ilvest

5. LENNA KUURMAA (710)

Lenna Kuurmaa.
Lenna Kuurmaa. Foto: Raul Mee/Mollusk Media

6. KEILI SÜKIJAINEN (672)

Keili Sükijainen.
Keili Sükijainen. Foto: Rasmus Koosora

7. BRIGITTE SUSANNE HUNT (578)

Brigitte Susanne Hunt.
Brigitte Susanne Hunt. Foto: Ardo Kaljuvee

8. KERLI KIVILAAN (523)

Kerli Kivilaan
Kerli Kivilaan Foto: Egert Milder, shutterstock

9. SAARA PIUS (520)

Saara Pius.
Saara Pius. Foto: Triin Maasik

10. ELINA BORN (511)

Elina Born.
Elina Born. Foto: MADIS SINIVEE / EESTI MEEDIA/SCANPIX

11. ANNA PIHL (510)

Anna Gavronski-Pihl.
Anna Gavronski-Pihl. Foto: Kuuuurija.ee

12. KELLY SILDARU (407)

Vigursuusataja Kelly Sildaru. Келли Сильдару.
Vigursuusataja Kelly Sildaru. Келли Сильдару. Foto: Iti-Pätrik Järve

13. REGINA OJA (368)

Regina Oja.
Regina Oja. Foto: Arvo Meeks

14. DEANA NOOP (334)

Deana Noop
Deana Noop Foto: Kristjan Teedema

15. HANNA MARTINSON (309)

Hanna Martinson.
Hanna Martinson. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

16. INGRID MARGUS (273)

Ingrid Margus. 
Ingrid Margus. Foto: Mihkel Maripuu

17. LIINA ARIADNE PEDANIK (257)

Liina Ariadne Pedanik.
Liina Ariadne Pedanik. Foto: Ele Adamson / Raadio Elmar

18. GETTER JAANI (245)

Getter Jaani.
Getter Jaani. Foto: Pressimaterjalid

19. GRETE PAIA (243)

Grete Paia.
Grete Paia. Foto: Madis Sinivee/Postimees/Scanpix

20. TANJA MIHHAILOVA-SAAR (228)

Tanja Mihhailova-Saar.
Tanja Mihhailova-Saar. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Natuke statistikat.

Elu24 pakkus ise välja 40 kandidaati, kes võiksid kuuluda 20 kõige ilusama naise hulka Eestis. Nendest 19 ka tabelisse jõudsid. Ingrid Margus oli ainuke, kes rahva poolt valitud kandidaatidest 20 kõige ilusama hulka jõudis.

Peale Ingrid Marguse lisas rahvas valikusse, kuid esimese 20 hulka ei jõudnud Anne Veski, Mirtel Pohla, Heleza, Maiken Schmidt, Elina Purde, Elisabet Reinsalu, Kerli Kõiv jt.

Liis Lemsalu oli ainuke, kes ületas 900 ja tuhande punkti piiri. Ta sai 8,7% häältest. Teisel kohal olnud Saskia Alusalu sai 6,3%.

Rahvahääletusel kõige ilusamaks naiseks valitud Liis Lemsalu on küllaltki privaatne inimene, kes hoiab eraelu ja avaliku elu eraldi. 

«See, kas see muudab mind  rohkem «salapäraseks», sellele ma ei oska vastata, tunnen lihtsalt, et mulle inimesena sobib, kui miski jääb ka mulle endale hoida.. et ma ei pea mängima kõikides valdkondades avatud kaartidega,» sõnas Liis Elu24-le.

Liisi isa on endine tippjalgpallur ja koondislane Marek Lemsalu. Lauljanna sõnab, et kuulsa isa olemasolu ei tee enam privaatsuse hoidmist raskemaks. «Võibolla alguses oli rohkem sellist «Oo vaata, see on ju Lemsalu tütar» reaktsioone, kuid need ei ole suures plaanis kunagi mõjutanud minu eraelu,» sõnas Liis.

Liisil on ainuüksi Instagrami üle 77 000 jälgija ja ta postitab sinna küllaltki regulaarselt uut sisu. Kuid see ei tee tema jaoks privaatsuse kaitsmist keerulisemaks. 

«Sest see, mis me sotsiaalmeediassse postitame, on samuti valikuline ja ei tasu unustada, et need pildid ei peegelda 100% meie igapäevast elu. Ehk peale selle postitatud pildi või video, toimub inimeste elus veel nii palju asju, mida nad omakorda internetti ei postita,» selgitas ta.

Juba noorest east muusikaga tegelenud Liis sõnas, et muusika on tema meditsiin. «Ma olen nii tänulik, et saan muusikat kirjutada, laulda, tunnetada ja luua. Teadlased väidavad tegelikult, et muusika kuulamisel on sama efekt kui lemmiktoidu söömisel või lemmiksaate vaatamisel TV-st. Mul on isegi olemas oma «heatuju» laul, mis mind umbes 6 sekundi vältel kohe rõõmsaks teeb,» sõna Liis.

Enda muusikat kirjeldab ta kui kerget ja lendlevat, täis rütme ja värve. Selle ehedaks näiteks on aprillikuus avaldatud lugu «Tähed me jalge all», millest on kujunenud selle suve hitt.

Liis Lemsalu on kohe-kohe pühkimas Eestimaa tolmu jalge alt ning lendab Prantsusmaale, St.Tropezi esinema, kuid peale seda on ta tagasi Eestis, kus toimuvad mitmed ägedad sündmused. Näiteks 20. juulil on ta bändiga Ostrova imearmsal festivalil ja 27. juulil Võsul!

«Olete kõik palavalt oodatud!» kutsub Liis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles