Vihane tallinlane: sõitsin Tartusse Anne Veskit ja nublut kuulama, aga kõik läks nässu (4)

Elu24
Copy
Festivali avapäeva peaesineja on Eestis ja kaugemalgi laineid löönud nublu.
Festivali avapäeva peaesineja on Eestis ja kaugemalgi laineid löönud nublu. Foto: Grind

Eile õhtul kirjutas Elu24-le väga pettunud tallinlane, kes sai Tartus Rally Estonia raames korraldatud kontserdil väga ebameeldiva üllatuse osaliseks. Kontsert jäeti tehnilistel põhjustel ära!

«Läksin spetsiaalselt õhtul rongi peale, et jõuda täpselt Anne Veski ja nublu kontserdile,» kirjutas tallinlane vihaselt reede õhtul toimuma pidanud kontserdi kohta.

Muusikafänn jõudis Tartusse, seadis ennast paksult rahvast täis lava ette valmis ja rõõmustas koos suure publikuga lavale astunud Anne Veski üle. Veski alustas kontserti looga «Atmosfäär».

«Poole loo pealt kadus aga heli ja algul laulis Anne lugu publiku saatel edasi. Siis laul vaibus ja Anne jäi lavale tehniliste probleemide kadumist ootama,» kirjeldab ta kontserdi algust. Rahvarohke publiku seast kostus ka nördinud tütarlapse kommentaar: «Anne läks rikki.»

Väidetavalt sai aga Veski mõned minutid hiljem aru, et probleemid nii kiirelt ei lahene ja lahkus lavalt.

Anne Veski vahetult enne elektri väljalülitumist.
Anne Veski vahetult enne elektri väljalülitumist. Foto: Laila Kaasik

Olukorra tegi tallinlase jaoks aga veelgi ebamugavaks asjaolu, et kontserdile tulnud publikut hoiti teadmatuses peaaegu tund aega. «Publikule ei kommenteeritud olukorda järgneva 45 minuti jooksul kordagi!» rõhutab ta kurjalt.

Oma ebameeldivast kontserdielamusest kirjutanud tallinlane ootas enamus publikuga pikalt lava ees staaride naasmist, kuid osad lahkusid nördinult ja põhjendust ootamata.

«Lõpuks teatati, et kontsert jääb tehnilistel põhjustel ära ja toimub hoopis pühapäeval! Tallinlasena pole mul aga mingit võimalust Tartus kaks päeva kontserti oodata, mistõttu läks käik täiesti raisku!» lisab kontserdist ilma jäänud tallinlane vihaselt.

Lõpetuseks lisas ta ärritunult: «Tallinnas ei juhtuks sellist asja kunagi!!»

Juhtunut kommenteeris Instagramis ka ärajäänud kontserdil esinema pidanud nublu. «Ühesõnaga, kallid sõbrad, andke andeks,» alustab räppar oma pöördumist fännide poole, «tehnilistel põhjustel meie live jäi ära, aga me näeme teiega õige pea.» Räppar kirjutas postituse pealkirjaks: «kõik on ok, kõik on tip-top».

nublu fännidele lehvitas ka pooliku loo esitanud, ning lavalt lahkuma pidanud, Anne Veski. 

Räppar nublu kommenteeris Instagramis ärajäänud kontserti.
Räppar nublu kommenteeris Instagramis ärajäänud kontserti. Foto: Kuvatõmmis Instagramist
Räppar kommenteeris Instagramis ärajäänud kontserti ja Anne Veski lehvitas lohutuseks nublu fännidele.
Räppar kommenteeris Instagramis ärajäänud kontserti ja Anne Veski lehvitas lohutuseks nublu fännidele. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Tartu Postimees teatas ööl vastu tänast, et Rally Estonia raames toimuma pidanud kontsert jäi tõepoolest ära tehnilistel põhjustel. Pool üks öösel kinnitasid korraldajad juhtunut, kuid lisasid lohutuseks, et ärajäänud kontsert lükati pühapäeva peale.

Postimees Sport kirjutas 14. juulil, et Shell Helix Rally Estonia koostööpartner paneb välja 3000 euro suuruse vaevatasu, et tabada kurjategija, kes lõhkus möödunud reede hilisõhtul Tartu Raekoja platsil helitehnika ja LED ekraani, mille tõttu katkes Anne Veski ja Nublu kontsert.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles