Anne Veski ja nublu kontserdi ajal lõhuti tahtlikult tehnika, kahju ligi 100 000 eurot

Elu24
Copy
Anne Veski esinemas 2019. aasta Eesti meelelahutusauhindade galal.
Anne Veski esinemas 2019. aasta Eesti meelelahutusauhindade galal. Foto: Madis Sinivee

Pahane tallinlane kirjutas reedel Elu24-le, et Tartus toimuma pidanud Anne Veski ja nublu kontsert jäi tehnilistel põhjustel ära. Hiljem selgus, et tehnika lõhuti tahtlikult.

«Läksin spetsiaalselt õhtul rongi peale, et jõuda täpselt Anne Veski ja nublu kontserdile,» kirjutas tallinlane vihaselt reede õhtul toimuma pidanud kontserdi kohta.

Muusikafänn jõudis Tartusse, seadis ennast paksult rahvast täis lava ette valmis ja rõõmustas koos suure publikuga lavale astunud Anne Veski üle. Veski alustas kontserti looga «Atmosfäär».

«Poole loo pealt kadus aga heli ja algul laulis Anne lugu publiku saatel edasi. Siis laul vaibus ja Anne jäi lavale tehniliste probleemide kadumist ootama,» kirjeldab ta kontserdi algust. Rahvarohke publiku seast kostus ka nördinud tütarlapse kommentaar: «Anne läks rikki.»

Väidetavalt sai aga Veski mõned minutid hiljem aru, et probleemid nii kiirelt ei lahene ja lahkus lavalt. Hiljem teatasid korraldajad, et kontsert ei saa tehnilistel põhjustel edasi minna ja kontsert lükati pühapäeva peale.

Postimees kirjutas täna, et Shell Helix Rally Estonia koostööpartner paneb välja 3000 euro suuruse vaevatasu, et tabada kurjategija, kes lõhkus möödunud reede hilisõhtul Tartu Raekoja platsil helitehnika ja LED ekraani.

Politsei on juhtunust informeeritud ja esimesel võimalusel esitatakse neile ka avaldus kriminaalmenetluse algatamiseks, sest esialgsel hinnangul on tekitatud kahju suurus ligi 100 000 eurot.

Praeguseks on tuvastatud, et kahju tekitati reedel umbes kella 23.50 ajal Raekoja plats 13 maja peaukse ees, kus pahatahtlik inimene ühendas lahti toitesüsteemi peakaabli, millest tekkis ülepinge. 

3000 euro suurune vaevatasu antakse välja vihje eest, mis viib süüdlase tabamiseni. Kõik vihjed on oodatud aadressile vihje@rallyestonia.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles