Tüli majas? Uue kallima leidnud Martin Repinski nõuab Siretilt kohtu kaudu lahutust

Elu24
Copy
Martin Repinski koos abikaasa Siret Kotka-Repinskiga mullu Jõhvi aastalõpuballil.
Martin Repinski koos abikaasa Siret Kotka-Repinskiga mullu Jõhvi aastalõpuballil. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Elu24 kirjutas aasta alguses, et Repinskite abielu varjutavad hallid pilved. Toona eitasid suhte purunemist ning abielulahutust mõlemad poliitikud. Nüüd paistab aga, et lahutus paaril siiski tulevikuplaanides on.

Kauni ametnikuga paari pandud Martin Repinski: lahutust plaanides pole!

Veebruaris kirjutas Elu24, kuidas perekond Repinskite ümber levivad kuulujutud, nagu plaaniksid nad lahutada. Põhjarannik võttis poliitikutega toona ka ühendust, ent mõlemad vastasid kui ühest suust, et need kuulujutud ei pea paika.

Hiljem postitas Martin Repinski veel omapoolse selgituse ka Facebooki ja kirjutas: «Head sõbrad! Poliitik peab taluma kahjuks kõike, ka seda, et tema perekonda rünnatakse. Me oleme kolmekesi õnnelikud ning lahutust me plaanides pole, nagu tänases Kroonikas võib sellel teemal lugeda.»

Lahutus siiski tuleb?

Paistab siiski, et 2017. aastal sõlmitud abieluliit on lõppemas. Septembri alguses toimub Viru maakohtus kohtuistung, kus tuleb arutlusele Martin Repinski hagi Siret Kotka-Repinski vastu abielulahutuse nõudes.

Kolleegi üllatas Martini kõrvalsuhe: Repinskite elu näis idülliline

Aasta alguses kirjutati, nagu lõppeks Repinskite abielu Jekaterina Vassiljeva tõttu, kes oli Martini kaunis kolleeg Jõhvi volikogust ja kellega veedeti aina rohkem aega töö ning ka vabal ajal. 

Jekaterina Vassiljeva ja Martin Repinski.
Jekaterina Vassiljeva ja Martin Repinski. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Anonüümseks jääda soovinud kolleegi (nimi toimetusele teada) kinnitusel näis Siret Kotka-Repinski ja Martin Repinski abielu idülliline. «Veel mõni nädal tagasi olid nad koos lapsega riigikogus ja kõik tundus kena,» kinnitas töökaaslane Elu24-le mais. 

Kuhu Siret jäi? Abielumees Martin Repinski ilmus arvamusüritusele salapärase kaaslasega

2018. aasta 29. augustil jäi Martin Repinski Narvas toimunud Postimehe Trehvunksil silma võluva kaaslase seltsis. 

Elu24 võttis toona Repinskiga ühendust ning uuris, kes on see kaunis näitsik, kellega ta arvamusüritust väisas ja kuhu jäi Siret? «Tegemist on meie volikogu aseesimehega,» sõnas Repinski Elu24-le. 

«Siret oli sel ajal Tallinnas,» lisas ta. 

Postimehe Trehvunksil Narvas arutleti rahva vaimse võimekuse üle.Pildil Martin Repinski
Postimehe Trehvunksil Narvas arutleti rahva vaimse võimekuse üle.Pildil Martin Repinski Foto: Tairo Lutter

Riigikogu keskerakondlastest liikmed Siret ja Martin abiellusid 30. aprillil 2017. aastal Narva õigeusu kirikus. Uhke pulmapidu peeti Mäetaguse mõisas. 

2017. aasta 9. oktoobril sündis paari perre poeg, kellele pandi nimeks Morgan. «Me oleme rõõmsad, õnnelikud ja tunneme end hästi,» kommenteeris toona värskelt isaks saanud Repinski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles