Briti ema kasvatab lisaks neljale lapsele ka hiiglaslikke kunstrindu

Elu24
Copy
Amanda Love oma perekonnaga 2016. aastal.
Amanda Love oma perekonnaga 2016. aastal. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

40-aastane Amanda Love on Šotimaalt pärit sotsmeedia staar, kellel on kahe Instagrami konto peale kokku üle 600 tuhande jälgija. Naine müüb endast huvilistele ka privaatseid fotosid ja videosid, ning kasvatab ühtlasi, koos abikaasaga, nelja last.

Love rääkis 2016. aastal intervjuus Barcroft Youtube kanalile, et tahab olla ideaalne Barbie. Samas on naine ka pereema ning kasvatab koos abikaasaga nelja last.

Love tegi endale esimese iluoperatsiooni pärast esimese lapse sündi, 21-aastaselt. Praeguseks on Love lasknud mitmel korral rindu suurendada. Hetkel on tema rindades 2600 milliliitrit silikooni, kuid naise implantaadid mahutavad kuni 4 liitrit.

Väidetavalt on Love valmis oma ideaalse vormi saavutamiseks oma kunstrindu veelgi suuremaka kasvatama. Olgugi, et juba praegu, on pereema büst hiiglaslik.

«Mu ema on segan, aga ta on ühtlasti ka väga toetav,» kommenteeris Love'i vanim tütar ema iluoperatsioonidega saavutatud välimust. Teine teismeline tütar lisas, et: «Olgugi, et ta näeb võlts välja, on ta ikkagi mu ema.»

Love müüb internetis huvilistele Only Fans portaalis endast tehtud privaatseid fotosid ja videoklippe, ning küsib selle eest fännidelt 12 eurot kuus. Kui palju naisel fänne on, ei ole selge, kuid tema kontol on ligi 5000 reaktsiooni. 

Olgugi, et Love püüab sotsiaalmeedias tähelepanu seksuaalsete fotode ja videoklippidega, ning teenib nende pealt ka ilmselgelt raha, on ta oma lastele lubanud, et ei osale kunagi pornofilmis, vahendab Daily Star.

«See on meie omavaheline kokkulepe. Minu lapsed on mulle kõige tähtsamad ning ma ei taha, et neid koolis minu töö pärast kiusatakse,» lisas hiljuti tagumikku suurendada lasknud Love kindlalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles