PILDID: stiilinäiteid sellest, kuidas Tartusse Metallica kontserdile tuleb minna

Elu24
Copy

Juba 38 aastat tegutsenud ülipopulaarne rokkbänd Metallica annab täna Tartus, Raadi lennuväljal vägeva kontserdi. Kohal on 60 000 muusikasõpra, kellest tuhanded liiguvad Tallinnast stiilselt ülikoolilinna poole. Metallica astub lavale kell 21.00.

Elu24 kirjutas eile, et Tartu poole liikuvatel bussidel on hommikust kuni kella kuueni eelmüügiks eraldatud piletid välja müüdud. Pärnust liiklejatel sarnast rebimist ei olnud.

Rongipiletid ei olnud välja müüdud, kuid nõudlus oli kohati sama suur kui enne jaanipäeva. Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo kinnitas, et osa väljumisi olid väga populaarsed. Samuti võeti Metallica kontserdi puhul Tallinn-Tartu suunal kasutusele pikemad rongid.

Sealhulgas soovitas Maanteeamet autoga Metallica kontserdile sõitjatel varuda kohalejõudmiseks kindlasti lisaaega, teatas Postimees

Enne õhtuse kontserdi algust, kaks tundi enne esimese soojendusesineja lavale astumist, liiguvad viimased Metallica fännid Tartu suunas. Tavaliiklejaid ning kontserdile minejaid on kohati isegi lihtne eristada, sest Metallica fännid jäävad hästi silma. 

Vaata galeriist järgi, kas tunned ära, kes Metallicale minemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles