Uus tase rohelises mõtlemises: vaata, mida soovib Katie Melua Eestis süüa ja juua

Elu24
Copy
Katie Melua. Vegan
Katie Melua. Vegan Foto: promo

19. juulil esineb Haapsalu lossihoovis Rock in Haapsalu reedene peaesineja Katie Melua. Muuhulgas ei kasuta artist plastikust veepudeleid ja soovib oma ruumi värske mahla pressi.

Veganlus on jäänud juba eilsesse. Uue taseme rohelises mõtlemises toob Eestisse jazzpopi maailmatäht Katie Melua. Nimelt soovib artist ise valmistada värsket spinati, brokoli, selleri ja muude aedviljade mahla. Selleks on laulja palunud suurt külmmahlapressi. 

Jookidest soovib Katie Melua näha oma laual erinevaid herbaalteesid nagu roobiose ja rosehip. Korraldajale on antud luba ka omalt poolt üllatada staari kohalike mahetoodetega. 

Raske oli Eestist leida Katie Meluale Manuka mett, mis on maailma kalleim ja millel usutakse olevat erilised ravivõimed. Eestis müüakse seda ainult loetud mahetoidu kauplustes.

Üpris enneolematu on aga Katie Melua veejoomise stiil. Nmelt, kuna kõik plastiknõud on keelatud, kannavad artist ja tema kaaskond kaasas oma veenõuusid, mida soovitakse täita ise joogiveega.   

19. ja 20. juulil pöörleb Haapsalu festivali lainel. Iidsesse piiskopilinnusesse tulevad esinema jazzpopi maailmanimi Katie Melua, briti rokktäht James Morrison, lembelaulude kuningas Chris de Burgh. Eesti muusikat hoiavad au sees Lenna ja Stefan. Leedust saabub festivalile riigi tuntuim art-roki staar Jurga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles