SUVINE SUHTE- JA SEKSIHOROSKOOP annab teada, kes ihaldab sõbra kallimat ja kes kogeb meeletut seksi (2)

Copy
Paar voodis. Pilt on illustreeriv.
Paar voodis. Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Mida võib oodata uuelt nädalalt? Kelle hormoonid kõrgete temperatuuride saatel lakke paiskuvad? Kes vajab voodis kamasutra abi? Elu24 tähetark Rigoberto toob suhte- ja armastuse horoskoobis välja kõik, mida eelseisvalt nädalalt võid oodata.

JÄÄR (21.III – 19.IV)

Tunned, et oled teinud vea ning proovid seda kiiruga unustada. Aga sa ei saa vastassoo esindajat, kellega öö veetsid, kuidagi oma peast välja. Teie kahe voodikeemia oli erakordselt kuum! Siiski sa kahtled, et kas tema on sinu jaoks ikka sobiv paariline. Pea lihtsalt meeles, et inimesed võivad sind üllatada.

SÕNN (20.IV – 20.V)

Oled krutskeid täis ning seda kõige paremas mõttes! Üllatad enda trikkide ning vastupidavusega voodis nii ennast kui paarilist. Olete mõlemad samal lainel ning tunnete üksteisest mõnu. Samas kardad, et sinu uudne seksi-energia ei püsi kaua ning võid hammustada korraga liiga suure tüki. Sõna otseses mõttes.

KAKSIKUD (21.V – 20.VI)

Vanad tülid kallimaga tulevad alatihti jutuks, sest te mõlemad elate minevikus. Ärge laske möödunul enda tulevikku mõjutada, võtke aeg maha ning proovige enda suhtes keskenduda olevikule ja sellele, mis teid ees ootab. Kui pidevalt mineviku haavu avate, ei ole teil helget ega kauget tulevikku.

VÄHK (21.VI – 22.VII)

Võrdled oma armuelu liialt filmides ning telesarjades kujutletava ideaaliga. Loodad, et kõik hea kukub sulle lihtsalt sülle, sest oled oma elu staar ning väärid parimat. Päris elus ei ole kõik nii lilleline ja sa hakkad sellest tasapisi aru saama. Mõistad, et armastuse nimel peab vaeva nägema, kuid ei suuda veel oma mugasvustsoonist väljuda.

LÕVI (23.VII – 22.VIII)

Oled sattunud ebameeldivasse olukorda, millest ei näe väljapääsu. Sõbra kallim püüab üha enam sinu tähelepanu ja sulle tundub, et teie külgetõmbejõud on vastastikune. Sa ei taha kaotada oma sõpra, kuid samas tunned, et sobid tema kallimaga paremini kokku. Aga ainus, mida hetkel teha saad, on oodata ning loota, et universum jagab sulle järgmisest kaardipakist parema partii.

NEITSI (23.VIII – 22.IX)

Sul on tunne, oma tähemärgile kohaselt, et oled voodis liiga süütuke ning ei võta piisavalt suuri riske. Võta sel nädalal ette kindel eesmärk proovida linade vahel vähemalt kahte uut positsiooni. Abi võid küsida kelleltki, kes on sinust palju kogenum, või pista pea raamatu vahele - kamasutra pole lihtsalt moe pärast sajandeid eksisteerinud.

KAALUD (23.IX – 20.X)

Silme eest virvendab ja süda mässab vahet pidamata, sest näed kõigis potentsiaalset voodikaaslast. Võiks öelda, et sinu hormoonid on laes ja hetkel pole sul vahet, kellega öö veedad. Kui oled suhtes, siis otsid kõikjal võimalusi, kus partneriga veidi hullata. Tundub, et see kõik võib teil isegi õnnestuda, aga ei tasu minna liiga enesekindlaks.

SKORPION (23.X – 21.XI)

Tantsuplatsi tõelise lõvina püüad vastassoo pilke, mis on sinu peale justkui naelutatud. Tunned sellest mõnu ja mängid kaasa, kuid sisimas tead, et lähed koju üksinda. Sinu süda lihtsalt ei ole veel valmis kellegagi voodisse hüppama. Samas hakkad vaikselt harjuma mõttega, et pead eelmisest suhtest edasi liikuma ning juba see on pool võitu.

AMBUR (22.XI – 21.XII)

Ka väike kompliment võib teha suuri tegusid. Ära jäta oma partnerit unarusse, kiida heaks tema söögitegemist või paku tööga seotud julgustavaid sõnu. Kui oled niigi kiire kiitma, siis proovi enda taset veidi tõsta. Öeldakse, et kõigel on oma aeg ja koht, kuid vahel tuleb reegleid rikkuda! Näiteks sosista partnerile sõprade või pere keskel, et sulle väga meeldis see lüke, mida ta eile voodis tegi.

KALJUKITS (22.XII – 19.I)

Oled tuttavate seas saavutanud teatud kuulsuse, kuid seda pigem halvas mõttes. Sinu lähedased on märganud, et sinu käevangust võib iga nädal leida värske silmarõõmu. Kinnitad, et muretsemiseks pole põhjust, kuid tegelikult on põhjus otse sinu nina all. Aga selle asemel, et sõprust rikkuda, proovid enda tähelepanu hajutada tühiste vallutustega. Teed sellega teistele, ning eelkõige endale, ainult liiga.

VEEVALAJA (20.I – 18.II)

Sinu omapärane mõttemaailm on alati olnud takistuseks tõelise hingesugulase leidmisel. Jäädes aga endale truuks, leiad peagi kellegi, kes mõistab sind läbi ja lõhki. Meeletu seks on tõestuseks, et teie klapp ei ole ainuüksi füüsiline vaid ka vaimne. Te justkui elate samal kosmilisel planeedil, kuhu kedagi teist ei ole isegi kutsutud.

KALAD (19.II – 20.III)

Võtad kõike liiga tõsiselt ja see paneb sinu suhtele peale ebavajalikud pinged. Nokid ja torgid partneri kallal iga väiksema asja pärast, ning see hakkab vaikselt sulle endalegi närvidele käima. Oled rahulolematu ja proovid selle suunata lähedaste kaela, kuid tegelikult peaksid keskenduma hoopis iseendale. Et armastada teisi, tuleb esmalt armastada ennast.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles