Vin Dieseli dublant kukkus ennast «Kiirete ja vihaste» võtetel kooma: mehe kihlatu kommenteerib olukorda

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
Kaader «Kiirete ja vihaste» 4. osast.
Kaader «Kiirete ja vihaste» 4. osast. Foto: Planet Photos/Scanpix

Filmistaar Vin Dieseli dublant sattus uue «Kiirete ja vihaste» osa võtetel õnnetusse, mille tagajärjel kukkus ta üheksa meetri kõrguselt pea peale. Kaskadöör on nüüd kunstlikus koomas.

Kaskadöör Joe Watts kukkus filmi «Kiired ja vihased 9» võtetel rohkem kui 9 meetri kõrguselt pea peale ja on nüüd koomas, vahendab Daily Mail.

Õnnetus juhtus filmikompanii Warner Bros stuudios Inglismaal esmaspäeva lõunal. Watts tegi parajasti kaskadööritrikki, milles asendas filmi peaosalist Vin Dieselit.

Kuuldavasti nõudis stsenaarium, et Dieseli tegelane Dominic Toretto hüppaks rõdult alla, kuid filmimise ajal purunes turvatross, mistõttu lõppes kaskadööritrikk õnnetult. Watts viidi sündmuskohalt kopteriga haiglasse.

Pealtnägijate sõnul nägi filmi staar Diesel juhtunut pealt ning võitles seejärel pisaratega.

Watts on inglise kaskadöör, kes on osalenud muuhulgas filmides «Kingsman: Kuldne ring», «Star Wars: Viimased jedid», «Ämblikmees: Kodust kaugel», «Jurassic World» ja «Võimatu missioon: Tagajärjed». Samuti osales ta kaskadöörina hittsarjas «Troonide mäng».

Wattsi kihlatu Tilly Powell, kes töötab samuti kaskadöörina, ütles lähedastele, et ta süda on «purunenud». Naine kinnitas sotsiaalmeedias, et Wattsi olukord on stabiilne ja ta on arstide valvsa pilgu all. «Ma armastan teda nii väga. Tema sõbrad ja pere on ta kõrval, et teda sel raskel ajal toetada,» kirjutas Powell.

Sõprade sõnul teadis Powell, milliste riskidega tema mees töö käigus kokku peab puutuma. «Naine kasvas üles isaga, kes oli samuti kaskadöör, nii et ta teadis, et iga ohtliku triki tegemisega kaasnevad riskid,» ütles allikas Daily Mailile.

Watts ja Powell on koos olnud neli aastat ja peaksid järgmisel aastal abielluma. «Joe on nii kena mees kui üldse võimalik. Kogu perekond armastab teda ja ta on ennast Tillyle pühendanud,» rääkis pereliige väljaandele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UM - Portal Geek (@umportalgeek) on

2002. aastal suri Prahas filmi «xXx» võtetel kaskadöör Harry O'Connor, kes oli samuti Vin Dieseli dublant. Tol korral tegi kaskadöör tiibvarjuga lendamise trikki, kuid põrkas õnnetult kokku sillasambaga ja murdis kaela.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles