Video: kas tõesti roomas Aasia restoranis tükk toorest kana taldrikult põrandale?

Elu24
Copy
Foto: Марианне Лоорентс / Virumaa teataja

Sotsiaalmeedias on ohtralt tähelepanu kogunud video, kus tükk toorest liha hakkab järsku taldrikul liigutama ning roomab põrandale, vahendab Daily Mail.

Kaks nädalat tagasi postitas Rie Phillips Facebooki video, mida on praeguseks vaadatud peaaegu 9 miljonit korra. Sellel on näha, kuidas tükk toorest liha, mida peetakse kanaks, ärkab ootamatult justkui ellu. See järel tõmbab lihatükk ennast taldrikult laua peale ning sealt omakorda põrandale.

Video taustal on kuulda vaatepildist šokeeritud naisterahva karjeid.

Tuhanded on jätnud videole ka kommentaari, ning mõningad neist on viidanud põhjusele, miks toores tükk kana taldrikult plehku pistis. Paljude arvates on liikumine tingitud läbilõikamata närvidest. Teisisõnu, kuna toores liha on nii värske, siis on musklid veel võimalised liigutama.

Üks tähelepanelik on aga pakkunud välja, et tegu on hoopis elusalt nülitud konnaga, mis kommenteerija sõnul on Jaapani köögis levinud delikatess. 

Samas on mitmed siiski jäänud hoopis skeptiliseks ning peavad videoklippi pettuseks, kus läbipaistva nööriga liha tükki taldrikult põrandale tõmmatakse.

Hetkel on ebaselge, kus täpselt juhtum aset leidis, kuid tundub, et tegu on Aasia pärase restoraniga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles