68-aastase briti vanaema omapärane töö paneb tütre uhkust tundma

Elu24
Copy
Domineerija. Pilt on illustratiivne.
Domineerija. Pilt on illustratiivne. Foto: Scanpix / Reuters

Argielust tüdinenud Sherry leidis pärast ränka lahutust uue karjääri. 68-aastane vanaema töötab professionaalse domina'na ning armastab omapärast tööd väga. 

Suurbritanniast pärit Sherry omapärane karjäär sai alguse pärast kolmandat lahutust, kui ta oli 59-aastane. Naine elas lahutust väga rängalt üle ning langes sügavasse masendusse. Tütar Amy kartis koguni ema elu pärast.

Ühel päeval nägi Sherry telekas doumentaalfilmi neiudest, kes töötasid telefoniseksi operaatoritena. Praegu 68-aastane vanaema pidas seda tol ajal huvitavaks ning arvas, et saaks sellega ka ise hakkama.

Telefoniseksi operaatorina kohtas Sherry oma esimest klienti ehk alistujat.

«Mu esimene klient tuli minu juurde toateenindaja kostüümis ja koristas minu kodus terve päeva. Ja pärast maksis tema mulle!» meenutas Sherry rõõmsalt. Pärast seda otsustas ta domina'na töötada, võttis endale nime Proua Sofia ning kinnitab nüüd, et ta armastab oma tööd.

«Elu enne, kui minust sai domina, oli üksluine ja igav,» kirjeldab Sherry, kes tunneb ennast nahast riietuses teisiti, eelkõige paremini.

Sherry arvates vaataksid inimesed teda imelikult, kui ta nahast miniseelikus avalikkuse ees oleks, kuid võib kodus kanda kõike. Oma klientidele annab Sherry meelsasti kanda maske, eriti humoorikaid, mille hulka kuulub ka nukufilmist tuntud sookoll Shreki mask.

Domina ning alistuja omavahel ei seksi. «Nad ei tohi peale jalalabade mind kuskilt puudutada,» täpsustab Sherry ja lisab, et tema kliendid on väga erinevate taustatega.

Sherry tütar Amy on ema domina-ametiga samuti väga rahul. «Kui ma võrdlen seda naist, kes nuttis diivanil, naisega, kes piitsutab mehi, kuni nad värisevad ja nutavad, siis ma tunnen uhkust!» 

Sherry teenib ühe seansiga 120 naela ehk 135 eurot tunnis.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles