Lenna tänaõhtune kontsert Padise Kalju-laval jääb ära

Elu24
Copy
Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: Madis Sinivee

Ansambel Lenna tänane kontsert Padise Kalju-laval jääb ära laulja haigestumise tõttu, teatas bändi ametlik Facebooki lehekülg.

Lenna Kuurmaa ansamblil pidi täna õhtul toimuma Padise Kalju-laval kontsert, mis jäeti aga laulja haigestumise tõttu ära.

Facebooki postitati, et ansambel peab raske südamega tänase kontserdi ära jätma. Koos korraldajatega antakse parim, et ärajäänud esinemine tulevikus asendada.

Tänased piletid saab vahetada vabalt valitud Kalju-laval toimuva kontserdi vastu. Soovi korral ostetakse piletid tagasi.

Ansambel Lenna järgmised esinemised on planeeritud 2. augustiks Tartu Toidu- ja veinifestivalile ning 3. augustiks Intsikurmu festivalile.

Lenna jagas uudist ka isiklikul Instagrami-kontol. «Siis kui keset suvekuumust saab tuuletõmbusest ja konditsioneerist või kes teab veel millest, ootamatult tõbi,» kirjutas Lenna pildi pealkirjas lähemalt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siis kui keset suvekuumust saab tuuletõmbusest ja konditsioneerist või kes teab veel millest, ootamatult tõbi... TEADAANNE armsad sõbrad- Ansambel Lenna teatab raske südamega, et 25. juulil Kalju-laval toimuma pidanud kontsert jääb Lenna haigestumise tõttu ära. Ansambel ning kontsertkorraldaja annavad oma parima, et leida uus sobiv kuupäev ärajäänud esinemise asendamiseks. Kõik tänaseks pileti soetanud saavad tänase Lenna kontserdi piletiga külastada sel hooajal vabalt valitud Kalju-laval toimuvat kontserti või soovi korral ostetakse piletid tagasi. Loodame teiega kohtuda juba 2. augustil Tartus Toidu- ja veinifestivalil ning 3. augustil Intsikurmu festivalil. Olge terved! Peagi olen taas joonel ???? #higijapisarad #afteralljustahuman #notsogoodfeeling #gettingbetter

A post shared by Lenna (@lennaofficial) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles