Peogalerii: Privés toimus metsik pidu, mida ei unusta niipea

Elu24
Copy

Linna lõbusaim venepidu BAILE-bon RUSSIAN STYLE hullutas publikut varajaste hommikutundideni!

Möödunud reedel 19.juulil toimus väga oodatud linna lõbusaim vene-latiinopidu BAILE-bon RUSSIAN STYLE, meelitades kohale väga suurel hulgal peonautlejaid ning kohalikke meediastaare, kes tekitasid hommikuni voolavad šampanjajoad!

Kohalolnutele pakuti osa saada pidevalt kulgevast showst, mitmetest eriefektidest ning ürituse resident DJ Bell tõi kogu öö rahvani kõige kaasakiskuvamad vene- ja tantsumuusika hitid ja lisaks ka parimad latiinorütmid!

Tõeliselt meeldejääv vene stiilis latiino tantsuõpetuse ekspressshow Jorge Hinojosalt (Ecuador), pani külalised täiel rinnal kaasa hüppama ja rõõmust käsi plaksutama!

Rõõmude rohket atmosfääri hoidsid veel kaasahaaravad mulatitarid, kes lisasid unustamatuid mälestusi ja tõid värskust halli igapäeva ellu, viies vikerkaare värvide maailma tõelisesse karnevali muinasjuttu.

Lisaks rõõmustasid klubi rahvast ja eriti kõiki VIP-laudu broneerinuid mööda saali ringi liikuv ja meeleolu sütitav trummar, kelle saatjateks olid suurte lehvikutega kuumuse eest värskendust pakkuvad spetsiaalse koolituse läbinud treenitud noormehed!

Hulgaliselt silmailu lisasid öösse sensuaalsed Go-Go tantsijad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles